Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
exclusief
Vraag offerte aan

Glen Faria boeken?

Glen Faria is een rapper die lid was van de rapgroep ‘Flinke Namen.’ Hij is geboren in Amsterdam en is van Surinaamse afkomst.

In 2013 kwam zijn debuutalbum uit en het nummer ‘Stapje Terug’ werd opnieuw opgenomen als duet met zangeres Laura Jansen.

In 2018 deed hij mee aan het televisieprogramma ‘De Beste Zangers.’ Zijn nummer ‘Duurt Te Lang dat daar door Davina Michelle werd uitgebracht werd een grote hit.

Ook speelde hij in 2013 in de film ‘Roffa’ en was hij een van de coaches bij het televisieprogramma ‘The Talent Project.’

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Glen Faria is Op aanvraag. Deze gage voor het inhuren van Glen Faria is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Glen Faria ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Glen Faria plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Glen Faria

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Glen Faria te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Glen Faria wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Glen Faria haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Glen Faria online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Glen Faria boeken

Bent u benieuwd hoe u Glen Faria kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Glen Faria direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Glen Faria?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Glen Faria aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op