Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
exclusief
Vraag offerte aan

Glen Faria boeken?

Glen Faria BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Glen Faria ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Glen Faria plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Glen Faria

Glen Faria is een rapper die lid was van de rapgroep ‘Flinke Namen.’ Hij is geboren in Amsterdam en is van Surinaamse afkomst.

In 2013 kwam zijn debuutalbum uit en het nummer ‘Stapje Terug’ werd opnieuw opgenomen als duet met zangeres Laura Jansen.

In 2018 deed hij mee aan het televisieprogramma ‘De Beste Zangers.’ Zijn nummer ‘Duurt Te Lang dat daar door Davina Michelle werd uitgebracht werd een grote hit.

Ook speelde hij in 2013 in de film ‘Roffa’ en was hij een van de coaches bij het televisieprogramma ‘The Talent Project.’

Bekijk optreden van Glen Faria

Vragen over het boeken van Glen Faria?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Glen Faria aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op