Eigenschappen

Prijs:
€ 1895
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Gio boeken?

Deze YouTuber en acteur werd bekend door het maken van gamevideo’s, maar besloot later om ook vlogs te gaan maken. Ook zijn familie heeft een YouTube-kanaal. Samen met zijn zus Melanie had Gio een eigen kledinglijn bij Coolcat. Zijn zus Melanie heeft ook een YouTube-kanaal waarop zij vlogs maakt.

In 2019 kwam de film ‘Project Gio’ uit met Gio in de hoofdrol. Ook speelde hij de rol van Tim in Misfit (2017) en Misfit 2 (2019). Ook bracht hij enkele liedjes uit, waaronder ‘Tevreden.’

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Gio is € 1895. Deze gage voor het inhuren van Gio is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Gio ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gio plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Gio

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Gio te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Gio wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Gio haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Gio online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Gio boeken

Bent u benieuwd hoe u Gio kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Gio direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Gio?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Gio aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op