Eigenschappen

Prijs:
€ 1495
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Gio boeken?

Gio BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Gio ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gio plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Gio

Deze YouTuber en acteur werd bekend door het maken van gamevideo’s, maar besloot later om ook vlogs te gaan maken. Ook zijn familie heeft een YouTube-kanaal. Samen met zijn zus Melanie had Gio een eigen kledinglijn bij Coolcat. Zijn zus Melanie heeft ook een YouTube-kanaal waarop zij vlogs maakt.

In 2019 kwam de film ‘Project Gio’ uit met Gio in de hoofdrol. Ook speelde hij de rol van Tim in Misfit (2017) en Misfit 2 (2019). Ook bracht hij enkele liedjes uit, waaronder ‘Tevreden.’

Bekijk optreden van Gio

Vragen over het boeken van Gio?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Gio aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op