Eigenschappen

Prijs:
€ 2995
Tijdsduur:
90 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Gijs Staverman boeken?

Gijs was werkzaam bij verschillende piratenzenders. Zijn landelijke radiocarrière begon bij Veronica. Vanaf 1992 presenteerde hij verschillende programma’s op Radio 3. In 2006 stapte hij over naar Q-Music, waar hij o.a. ‘Het Foute Uur’ presenteerde.

Sinds 2013 maakt hij deel uit van het presentatieteam van de Top 2000 op NPO Radio 2. Ook was hij op televisie te zien bij o.a. de zenders Nederland 2, Veronica en RTL4. In 2005 deed Staverman mee aan ‘Wie Is De Mol’ en in 2017 aan ‘It Takes 2.’

Ook was hij te zien in verschillende films en theaterproducties en zit hij sinds 2012 in de jury van de Nederlandse Musical Awards.

Gijs draait Stavermans Disco

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Gijs Staverman is € 2995. Deze gage voor het inhuren van Gijs Staverman is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Gijs Staverman ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gijs Staverman plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Gijs Staverman

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Gijs Staverman te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Gijs Staverman wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Gijs Staverman haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Gijs Staverman online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Gijs Staverman boeken

Bent u benieuwd hoe u Gijs Staverman kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Gijs Staverman direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Gijs Staverman?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Gijs Staverman aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op