Eigenschappen

Prijs:
€ 2995
Tijdsduur:
90 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Gijs Staverman boeken?

Gijs Staverman BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Gijs Staverman ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gijs Staverman plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Gijs Staverman

Gijs was werkzaam bij verschillende piratenzenders. Zijn landelijke radiocarrière begon bij Veronica. Vanaf 1992 presenteerde hij verschillende programma’s op Radio 3. In 2006 stapte hij over naar Q-Music, waar hij o.a. ‘Het Foute Uur’ presenteerde.

Sinds 2013 maakt hij deel uit van het presentatieteam van de Top 2000 op NPO Radio 2. Ook was hij op televisie te zien bij o.a. de zenders Nederland 2, Veronica en RTL4. In 2005 deed Staverman mee aan ‘Wie Is De Mol’ en in 2017 aan ‘It Takes 2.’

Ook was hij te zien in verschillende films en theaterproducties en zit hij sinds 2012 in de jury van de Nederlandse Musical Awards.

Gijs draait Stavermans Disco

Bekijk optreden van Gijs Staverman

Vragen over het boeken van Gijs Staverman?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Gijs Staverman aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op