Eigenschappen

Prijs:
€ 2995
Tijdsduur:
90 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Giel Beelen boeken?

Giel Beelen BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Giel Beelen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Giel Beelen plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Giel Beelen

Giel begon al vroeg met radio maken: eerst voor zichzelf met cassettebandjes. Zijn eerste betaalde werk had hij als geluidstechnicus voor o.a. Radio 10.

In 1997 begon hij 3FM-programma’s te presenteren en hij heeft op 3FM inmiddels al veel programma’s gepresenteerd voor de AVRO, de VARA en de KRO.

Sinds 2017 presenteert Giel op Radio Veronica. Giel heeft de stem ingesproken van Vertellersmurf in de smurfenfilms en van de slak in ‘Monsters University.’

Giel draait 80's & 90's 

Bekijk optreden van Giel Beelen

Vragen over het boeken van Giel Beelen?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Giel Beelen aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op