Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
90 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Giel Beelen boeken?

Giel begon al vroeg met radio maken: eerst voor zichzelf met cassettebandjes. Zijn eerste betaalde werk had hij als geluidstechnicus voor o.a. Radio 10.

In 1997 begon hij 3FM-programma’s te presenteren en hij heeft op 3FM inmiddels al veel programma’s gepresenteerd voor de AVRO, de VARA en de KRO.

Sinds 2017 presenteert Giel op Radio Veronica. Giel heeft de stem ingesproken van Vertellersmurf in de smurfenfilms en van de slak in ‘Monsters University.’

Giel draait 80's & 90's 

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Giel Beelen is Op aanvraag. Deze gage voor het inhuren van Giel Beelen is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Giel Beelen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Giel Beelen plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Giel Beelen

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Giel Beelen te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Giel Beelen wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Giel Beelen haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Giel Beelen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Giel Beelen boeken

Bent u benieuwd hoe u Giel Beelen kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Giel Beelen direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Giel Beelen?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Giel Beelen aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op