Eigenschappen

Prijs:
€ 4995
Tijdsduur:
90-120 minuten
Geluid:
In overleg
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Gewoon André - DE ULTIEME HAZES SHOW boeken?

WAT ER AAN VOORAF GING........

Geen enkel repertoire in Nederland is zo bekend en geliefd als dat van André Hazes. Jaren na zijn dood is deze nationale held nog steeds immens populair. Hele volksstammen draaien nog elke dag zijn albums en zingen zijn liederen. Wie kent niet ‘ Een beetje verliefd’, ‘De vlieger’, ‘De hoogste tijd’,  ‘Zij gelooft in mij’, ‘Ik leef m’n leven’, ‘Bloed zweet en tranen’ en al die andere prachtsongs van eigen bodem. Met tien nummers in de Top 2000 en meer dan 67 keer in de hitlijsten kunnen we nog steeds niet om de beste Nederlandse volkszanger aller tijden heen!

In 2003 speelt Hazes zijn één na laatste concert, niet lang voor z’n overlijden in 2004. Dit concert zal herinnerd worden als één van z’n meest indrukwekkende. Hoewel zijn gezondheid niet meer optimaal is, brengt hij in de Amsterdam Arena zijn repertoire met volle overtuiging en wordt daarbij het hele concert lang bijgestaan door zijn fans, die uit volle borst meezingen.


DIT WIL GEEN ENKELE HAZES FAN MISSEN!!

Om een eerbetoon aan Hazes te brengen, nemen 15 jaar na dato een dertiental Nederlandse topmuzikanten met ervaring in o.a. diverse top tributes (Toto, Queen, Status Quo), de band Vandenberg, het begeleidingsorkest van Guus Meeuwis en de Hazes band zelf, u mee terug in de tijd. Onder de naam ‘Gewoon André’ brengen zij onder aanvoering van een innemende zanger/frontman, wiens fantastische stemgeluid en timbre onwaarschijnlijk dicht in de buurt komt van dat van Hazes zelf, nog één keer dit fameuze concert voor het voetlicht. Dit wil geen enkele Hazes fan missen!!  

Compleet in originele bezetting bent u helemaal terug in de Amsterdam Arena van 2003. Het wordt net als toen een avond om samen te dansen, te zingen, te lachen, een traan te laten en vooral om te genieten!


De prijs (richtprijs) voor het boeken van Gewoon André - DE ULTIEME HAZES SHOW is € 4995. Deze gage voor het inhuren van Gewoon André - DE ULTIEME HAZES SHOW is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Gewoon André - DE ULTIEME HAZES SHOW ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gewoon André - DE ULTIEME HAZES SHOW plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Gewoon André - DE ULTIEME HAZES SHOW

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Gewoon André - DE ULTIEME HAZES SHOW te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Gewoon André - DE ULTIEME HAZES SHOW wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Gewoon André - DE ULTIEME HAZES SHOW haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Gewoon André - DE ULTIEME HAZES SHOW online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Gewoon André - DE ULTIEME HAZES SHOW boeken

Bent u benieuwd hoe u Gewoon André - DE ULTIEME HAZES SHOW kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Gewoon André - DE ULTIEME HAZES SHOW direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Gewoon André - DE ULTIEME HAZES SHOW?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Gewoon André - DE ULTIEME HAZES SHOW aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op