Eigenschappen

Prijs:
€ 14000
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 200 personen
Vraag offerte aan

Gerard Joling boeken?

Deze zanger groeide op in Schagen. Hij probeerde al van jongs af aan om aan de bak te komen in de muziek, maar omdat dit eerst niet lukte schreef hij zich in bij een modellenbureau en figureerde als danser in verschillende videoclips. Toen besloot hij om orkestbanden te laten maken en ging hij liedjes zingen.

In 1985 werd hij derde in de Soundmixshow, wat zijn doorbraak betekende. Éen van zijn albums werd in wel 22 landen uitgebracht. In 1988 mocht Joling Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Dublin.

Sinds de jaren 90 is hij ook presentator en presenteerde o.a. ‘Popstars,’ ‘Holland’s Got Talent,’ ‘K2 Zoekt K3’ en ‘Sterren Springen.’

In 2005 vormde hij de Toppers samen met René Froger en Gordon. Zijn single ‘Maak Me Gek’ werd in 2007 een groot succes. Er volgden nog meer hits, waaronder ‘Blijf Bij Mij’ (samen met André Hazes).

Ook deed hij mee aan ‘De Beste Zangers.’ Samen met Gordon heeft hij veel programma’s gemaakt: ‘Geer & Goor.’

Gage besloten optredens (vanaf) €14000
Gage openbare optredens (vanaf) €16500
Optreden met live band op aanvraag

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Gerard Joling is € 14000. Deze gage voor het inhuren van Gerard Joling is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Gerard Joling ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gerard Joling plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Gerard Joling

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Gerard Joling te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Gerard Joling wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Gerard Joling haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Gerard Joling online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Gerard Joling boeken

Bent u benieuwd hoe u Gerard Joling kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Gerard Joling direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Gerard Joling?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Gerard Joling aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op