Eigenschappen

Prijs:
€ 14000
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 200 personen
Vraag offerte aan

Gerard Joling boeken?

Gerard Joling BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Gerard Joling ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gerard Joling plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Gerard Joling

Deze zanger groeide op in Schagen. Hij probeerde al van jongs af aan om aan de bak te komen in de muziek, maar omdat dit eerst niet lukte schreef hij zich in bij een modellenbureau en figureerde als danser in verschillende videoclips. Toen besloot hij om orkestbanden te laten maken en ging hij liedjes zingen.

In 1985 werd hij derde in de Soundmixshow, wat zijn doorbraak betekende. Éen van zijn albums werd in wel 22 landen uitgebracht. In 1988 mocht Joling Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Dublin.

Sinds de jaren 90 is hij ook presentator en presenteerde o.a. ‘Popstars,’ ‘Holland’s Got Talent,’ ‘K2 Zoekt K3’ en ‘Sterren Springen.’

In 2005 vormde hij de Toppers samen met René Froger en Gordon. Zijn single ‘Maak Me Gek’ werd in 2007 een groot succes. Er volgden nog meer hits, waaronder ‘Blijf Bij Mij’ (samen met André Hazes).

Ook deed hij mee aan ‘De Beste Zangers.’ Samen met Gordon heeft hij veel programma’s gemaakt: ‘Geer & Goor.’

Bekijk optreden van Gerard Joling

Vragen over het boeken van Gerard Joling?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Gerard Joling aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op