Eigenschappen

Prijs:
€ 3495
Tijdsduur:
90 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Gerard Ekdom boeken?

Gerard Ekdom BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Gerard Ekdom ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gerard Ekdom plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Gerard Ekdom

Gerard werd op zijn veertiende al vaak gevraagd als drive-in jock. Hij begon als radio-dj bij Radio De Bilt en werkte ook korte tijd bij Stadsomroep Utrecht en New Dance Radio. In 2008 verscheen zijn autobiografie. Ekdom heeft de stem ingesproken van Batman in de Legofilms, de stem van de dinosaurus in ‘The Good Dinosaur’ en de stem van Stef Alexander in ‘Monsters University.’

In 1998 begon hij bij 3FM en sinds die tijd heeft hij al veel programma’s gemaakt. Hij was ook te horen op o.a. NPO Radio 2 en Radio 10. Ook zat hij vaak in het glazen huis van 3FM Serious Request. Ekdom presenteerde verder verschillende televisieprogramma’s en heeft muziekprogramma’s gemaakt.

Sinds 2017 was hij jurylid bij het televisieprogramma ‘It Takes 2.’ Ook stelde hij verzamel-cd’s samen.

Gerard draait 90's & Nu

Bekijk optreden van Gerard Ekdom

Vragen over het boeken van Gerard Ekdom?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Gerard Ekdom aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op