Eigenschappen

Prijs:
€ 3795
Tijdsduur:
60 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Gerard Ekdom boeken?

Gerard werd op zijn veertiende al vaak gevraagd als drive-in jock. Hij begon als radio-dj bij Radio De Bilt en werkte ook korte tijd bij Stadsomroep Utrecht en New Dance Radio. In 2008 verscheen zijn autobiografie. Ekdom heeft de stem ingesproken van Batman in de Legofilms, de stem van de dinosaurus in ‘The Good Dinosaur’ en de stem van Stef Alexander in ‘Monsters University.’

In 1998 begon hij bij 3FM en sinds die tijd heeft hij al veel programma’s gemaakt. Hij was ook te horen op o.a. NPO Radio 2 en Radio 10. Ook zat hij vaak in het glazen huis van 3FM Serious Request. Ekdom presenteerde verder verschillende televisieprogramma’s en heeft muziekprogramma’s gemaakt.

Sinds 2017 was hij jurylid bij het televisieprogramma ‘It Takes 2.’ Ook stelde hij verzamel-cd’s samen. Op SBS was hij de eerste twee seizoenen  te zien als presentator van het programma 'The Tribute - Battle of the Bands'. 

Gerard draait '90's & Nu', kortom.. van alles!

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Gerard Ekdom is € 3795. Deze gage voor het inhuren van Gerard Ekdom is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Gerard Ekdom ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gerard Ekdom plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Gerard Ekdom

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Gerard Ekdom te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Gerard Ekdom wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Gerard Ekdom haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Gerard Ekdom online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Gerard Ekdom boeken

Bent u benieuwd hoe u Gerard Ekdom kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Gerard Ekdom direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Gerard Ekdom?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Gerard Ekdom aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op