Eigenschappen

Prijs:
€ 3500
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 700 personen
Vraag offerte aan

George Baker boeken?

George Baker BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van George Baker ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van George Baker plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over George Baker

George Baker werd geboren als Hans Bouwens, enig kind van een Nederlandse moeder en een Italiaanse vader die soldaat was in het Duitse leger. Zijn vader sneuvelde in de oorlog en hij werd door zijn grootouders opgevoed.

Hij ging al vroeg werken en in 1967 werd hij aangenomen als zanger bij de band ‘Soul Invention.’ Een jaar later werd de naam van de band gewijzigd naar George Baker Selection. Deze band scoorde hits zoals ‘Little Green Bag.’

Hij schreef ruim 600 liedjes, o.a. voor de BZN. Van sommige van zijn nummers zijn later andere versies gemaakt voor films en/of reclames.

Bekijk optreden van George Baker

Vragen over het boeken van George Baker?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte George Baker aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op