Eigenschappen

Prijs:
€ 4500
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 700 personen
Vraag offerte aan

George Baker boeken?

George Baker werd geboren als Hans Bouwens, enig kind van een Nederlandse moeder en een Italiaanse vader die soldaat was in het Duitse leger. Zijn vader sneuvelde in de oorlog en hij werd door zijn grootouders opgevoed.

Hij ging al vroeg werken en in 1967 werd hij aangenomen als zanger bij de band ‘Soul Invention.’ Een jaar later werd de naam van de band gewijzigd naar George Baker Selection. Deze band scoorde hits zoals ‘Little Green Bag.’

Hij schreef ruim 600 liedjes, o.a. voor de BZN. Van sommige van zijn nummers zijn later andere versies gemaakt voor films en/of reclames.

George Baker is ook te boeken met de liveband TILT
Inprikken op aanwezig geluid/licht €9250


De prijs (richtprijs) voor het boeken van George Baker is € 4500. Deze gage voor het inhuren van George Baker is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van George Baker ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van George Baker plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van George Baker

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om George Baker te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u George Baker wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met George Baker haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u George Baker online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

George Baker boeken

Bent u benieuwd hoe u George Baker kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

George Baker direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van George Baker?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte George Baker aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op