Eigenschappen

Prijs:
€ 2995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset / A-set
Vraag offerte aan

Gebroeders Ko boeken?

Deze broers wonnen op 11 november 1997 de verkiezing voor het carnavalsnummer waarmee zij een begin maakten met hun carrière. Hun eerste teksten werden gemaakt in de bouw (waar de broers werkten) en de liedjes werden meegezongen door de bouwvakkers.

Hun nummer ‘Ik Heb Een Toeter Op Mijn Waterscooter’ werd een vette hit en leverde de broers landelijke bekendheid op. De broers staan met hun zelf geschreven nummers al jaren aan de top in Nederland.

Hun muziek is voor alle leeftijden. Ze hebben veel hits in Nederland, waaronder ‘Ik Heb Een Toeter Op Mijn Waterscooter,’ ‘Boten Anna’ en ‘Schatje Mag Ik Je Foto.’

Ze zijn al te gast geweest bij verschillende televisieprogramma’s, waaronder de ‘Kids Top 20’ en ‘De Wereld Draait Door.’

De Gebroeders Ko zijn te gast bij veel grote evenementen en werkten samen met o.a. Jamin, Jumbo, Unox, KPN en de Rabobank.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Gebroeders Ko is € 2995. Deze gage voor het inhuren van Gebroeders Ko is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Gebroeders Ko ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gebroeders Ko plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Gebroeders Ko

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Gebroeders Ko te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Gebroeders Ko wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Gebroeders Ko haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Gebroeders Ko online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Gebroeders Ko boeken

Bent u benieuwd hoe u Gebroeders Ko kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Gebroeders Ko direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Gebroeders Ko?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Gebroeders Ko aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op