Eigenschappen

Prijs:
€ 2795
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Gebroeders Ko boeken?

Gebroeders Ko BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Gebroeders Ko ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gebroeders Ko plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Gebroeders Ko

Deze broers wonnen op 11 november 1997 de verkiezing voor het carnavalsnummer waarmee zij een begin maakten met hun carrière. Hun eerste teksten werden gemaakt in de bouw (waar de broers werkten) en de liedjes werden meegezongen door de bouwvakkers.

Hun nummer ‘Ik Heb Een Toeter Op Mijn Waterscooter’ werd een vette hit en leverde de broers landelijke bekendheid op. De broers staan met hun zelf geschreven nummers al jaren aan de top in Nederland.

Hun muziek is voor alle leeftijden. Ze hebben veel hits in Nederland, waaronder ‘Ik Heb Een Toeter Op Mijn Waterscooter,’ ‘Boten Anna’ en ‘Schatje Mag Ik Je Foto.’

Ze zijn al te gast geweest bij verschillende televisieprogramma’s, waaronder de ‘Kids Top 20’ en ‘De Wereld Draait Door.’

De Gebroeders Ko zijn te gast bij veel grote evenementen en werkten samen met o.a. Jamin, Jumbo, Unox, KPN en de Rabobank.

Bekijk optreden van Gebroeders Ko

Vragen over het boeken van Gebroeders Ko?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Gebroeders Ko aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op