Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
25 minuten
Geluid:
exclusief
Vraag offerte aan

Fresku boeken?

Fresku BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Fresku ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Fresku plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Fresku

Fresku werd geboren in Eindhoven. Hij heeft een Nederlandse moeder en een Curaçaose vader. Op zijn veertiende begon hij met rappen. Samen met Teemong vormde hij het rapduo ‘Zwarte Schapen’ en maakte hij video’s op YouTube als het personage Gino Pietermaai.

Hij bracht in 2008 het nummer ‘Brief Aan Kees’ (gericht aan Kees de Koning) uit waarna hij in 2009 een platencontract kreeg bij Top Notch. In 2010 kwam zijn debuutalbum uit.

Verder speelde hij in films zoals New Kids Turbo en had hij zijn eigen cabaretvoorstelling ‘Welkom Bij De Fresku Show.’

Bekijk optreden van Fresku

Vragen over het boeken van Fresku?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Fresku aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op