Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
25 minuten
Geluid:
exclusief
Vraag offerte aan

Fresku boeken?

Fresku werd geboren in Eindhoven. Hij heeft een Nederlandse moeder en een Curaçaose vader. Op zijn veertiende begon hij met rappen. Samen met Teemong vormde hij het rapduo ‘Zwarte Schapen’ en maakte hij video’s op YouTube als het personage Gino Pietermaai.

Hij bracht in 2008 het nummer ‘Brief Aan Kees’ (gericht aan Kees de Koning) uit waarna hij in 2009 een platencontract kreeg bij Top Notch. In 2010 kwam zijn debuutalbum uit.

Verder speelde hij in films zoals New Kids Turbo en had hij zijn eigen cabaretvoorstelling ‘Welkom Bij De Fresku Show.’

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Fresku is Op aanvraag. Deze gage voor het inhuren van Fresku is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Fresku ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Fresku plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Fresku

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Fresku te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Fresku wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Fresku haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Fresku online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Fresku boeken

Bent u benieuwd hoe u Fresku kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Fresku direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Fresku?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Fresku aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op