Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
30
Geluid:
exclusief
Vraag offerte aan

Freek Bartels boeken?

Freek Bartels won in 2008 het televisieprogramma ‘Op Zoek Naar Joseph’ waardoor hij de hoofdrol kreeg in de musical ‘Joseph.’ Hij speelde in meer musicals, waaronder ‘Les Misérables’ en ‘Petticoat.’

In 2012 deed hij mee aan het televisieprogramma ‘De Beste Zangers’ en in 2014 aan ‘Wie Is De Mol.’

In 2021 mocht hij de rol van Jezus vertolken tijdens ‘The Passion.’ Bartels komt uit een muzikale familie en speelde sinds zijn achtste piano. Hij wilde iets met theater gaan doen en op de middelbare school speelde hij in musicals.


De prijs (richtprijs) voor het boeken van Freek Bartels is Op aanvraag. Deze gage voor het inhuren van Freek Bartels is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Freek Bartels ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Freek Bartels plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Freek Bartels

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Freek Bartels te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Freek Bartels wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Freek Bartels haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Freek Bartels online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Freek Bartels boeken

Bent u benieuwd hoe u Freek Bartels kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Freek Bartels direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Freek Bartels?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Freek Bartels aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op