Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
30
Geluid:
exclusief
Vraag offerte aan

Freek Bartels boeken?

Freek Bartels BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Freek Bartels ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Freek Bartels plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Freek Bartels

Freek Bartels won in 2008 het televisieprogramma ‘Op Zoek Naar Joseph’ waardoor hij de hoofdrol kreeg in de musical ‘Joseph.’ Hij speelde in meer musicals, waaronder ‘Les Misérables’ en ‘Petticoat.’

In 2012 deed hij mee aan het televisieprogramma ‘De Beste Zangers’ en in 2014 aan ‘Wie Is De Mol.’

In 2021 mocht hij de rol van Jezus vertolken tijdens ‘The Passion.’ Bartels komt uit een muzikale familie en speelde sinds zijn achtste piano. Hij wilde iets met theater gaan doen en op de middelbare school speelde hij in musicals.


Bekijk optreden van Freek Bartels

Vragen over het boeken van Freek Bartels?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Freek Bartels aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op