Eigenschappen

Prijs:
€ 850
Tijdsduur:
4x40 minuten
Geluid:
In overleg
Vraag offerte aan

Franstalig duo Pigalle boeken?

Franstalig duo Pigalle BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Franstalig duo Pigalle ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Franstalig duo Pigalle plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Franstalig duo Pigalle

Duo Pigalle brengt musettemuziek en is goed thuis in het repertoire uit de hoogtijdagen van het Franse chanson.

Zwierige accordeonacrobatiek, kortom, waarbij de luisteraar zich direct waant op een terrasje aan de Champs-Elysées, afgewisseld met liedjes van Gilbert Bécaud, Edith Piaf, Jacques Brel, Françoise Hardy, om er maar een paar te noemen.

Een interactief optreden, vaak onversterkt maar ook mogelijk met een geluidsinstallatie (tot 150 personen) en een draadloos systeem, waarmee het ambulante karakter van de optredens bewaard blijft.

Bekijk optreden van Franstalig duo Pigalle

Vragen over het boeken van Franstalig duo Pigalle?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Franstalig duo Pigalle aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op