Eigenschappen

Prijs:
€ 850
Tijdsduur:
4x40 minuten
Geluid:
In overleg
Vraag offerte aan

Franstalig duo Pigalle boeken?

Duo Pigalle brengt musettemuziek en is goed thuis in het repertoire uit de hoogtijdagen van het Franse chanson.

Zwierige accordeonacrobatiek, kortom, waarbij de luisteraar zich direct waant op een terrasje aan de Champs-Elysées, afgewisseld met liedjes van Gilbert Bécaud, Edith Piaf, Jacques Brel, Françoise Hardy, om er maar een paar te noemen.

Een interactief optreden, vaak onversterkt maar ook mogelijk met een geluidsinstallatie (tot 150 personen) en een draadloos systeem, waarmee het ambulante karakter van de optredens bewaard blijft.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Franstalig duo Pigalle is € 850. Deze gage voor het inhuren van Franstalig duo Pigalle is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Franstalig duo Pigalle ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Franstalig duo Pigalle plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Franstalig duo Pigalle

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Franstalig duo Pigalle te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Franstalig duo Pigalle wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Franstalig duo Pigalle haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Franstalig duo Pigalle online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Franstalig duo Pigalle boeken

Bent u benieuwd hoe u Franstalig duo Pigalle kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Franstalig duo Pigalle direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Franstalig duo Pigalle?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Franstalig duo Pigalle aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op