Eigenschappen

Prijs:
€ 8495
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 250 personen
Vraag offerte aan

Frans Duijts boeken?

Deze zanger (ook wel de nieuwe André Hazes genoemd) begon zijn zangcarrière als André Hazes-imitator. Zijn nummer “Jij Denkt Maar Dat Je Alles Mag Van Mij’ werd een grote hit en door het succes van dit liedje ging hij zich richten op een eigen zangcarrière.

Inmiddels heeft hij al tientallen hits op zijn naam staan, waaronder “Morgen Is Pas Morgen.’ In 2010 en 2015 deed hij mee aan “De Beste Zangers.’ Ook was hij in 2019 te zien in een aflevering van ‘Het Geheime Dagboek Van Hendrik Groen.’

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Frans Duijts is € 8495. Deze gage voor het inhuren van Frans Duijts is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Frans Duijts ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Frans Duijts plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Frans Duijts

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Frans Duijts te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Frans Duijts wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Frans Duijts haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Frans Duijts online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Frans Duijts boeken

Bent u benieuwd hoe u Frans Duijts kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Frans Duijts direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Frans Duijts?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Frans Duijts aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op