Eigenschappen

Prijs:
€ 3995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 250 personen
Vraag offerte aan

Frans Duijts boeken?

Frans Duijts BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Frans Duijts ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Frans Duijts plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Frans Duijts

Deze zanger (ook wel de nieuwe André Hazes genoemd) begon zijn zangcarrière als André Hazes-imitator. Zijn nummer “Jij Denkt Maar Dat Je Alles Mag Van Mij’ werd een grote hit en door het succes van dit liedje ging hij zich richten op een eigen zangcarrière.

Inmiddels heeft hij al tientallen hits op zijn naam staan, waaronder “Morgen Is Pas Morgen.’ In 2010 en 2015 deed hij mee aan “De Beste Zangers.’ Ook was hij in 2019 te zien in een aflevering van ‘Het Geheime Dagboek Van Hendrik Groen.’

Vragen over het boeken van Frans Duijts?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Frans Duijts aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op