Eigenschappen

Prijs:
€ 1450
Tijdsduur:
120 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Frank van t Hof boeken?

Frank presenteert programma’s op NPO Radio 2 en soms ook op 3FM. Hij begon in 2015 in het presentatieteam van de ‘Top 2000.’ In 2018 speelde hij als discipel mee in The Passion.

Frank draait 90's & Nu

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Frank van t Hof is € 1450. Deze gage voor het inhuren van Frank van t Hof is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Frank van t Hof ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Frank van t Hof plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Frank van t Hof

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Frank van t Hof te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Frank van t Hof wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Frank van t Hof haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Frank van t Hof online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Frank van t Hof boeken

Bent u benieuwd hoe u Frank van t Hof kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Frank van t Hof direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Frank van t Hof?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Frank van t Hof aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op