Eigenschappen

Prijs:
€ 1295
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Frank in Person boeken?

Frank in Person (ja, hij heet echt Frank) brengt een indrukwekkend eerbetoon aan Frank Sinatra met zijn warme stemgeluid en perfecte timing.

Frank in Person groeide op in een artistieke familie. Hij werkte eerst als dj/producer en fotograaf. In 2004 begon hij met zingen. Inmiddels treedt hij bij verschillende feesten en gelegenheden op en is hij over de hele wereld bekend.

Frank in Person was ook te zien in tv-shows als Idols en ‘Dancing on Ice.’

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Frank in Person is € 1295. Deze gage voor het inhuren van Frank in Person is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Frank in Person ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Frank in Person plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Frank in Person

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Frank in Person te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Frank in Person wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Frank in Person haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Frank in Person online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Frank in Person boeken

Bent u benieuwd hoe u Frank in Person kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Frank in Person direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Frank in Person?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Frank in Person aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op