Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
exclusief
Vraag offerte aan

Frank Boeijen boeken?

Frank Boeijen was in de jaren 80 populair met de ‘Frank Boeijen Groep.’ Zijn werk kenmerkt zich door poëtische teksten en melodieuze muziek.

Hij groeide op in Nijmegen in een katholiek gezin met tien kinderen. Zijn jeugd stond thuis en op school al in het teken van muziek.

In 1979 richtte hij de Frank Boeijen Groep op waarmee hij elf albums uitbracht. In 1991 hief hij deze groep op en kwam zijn eerste soloalbum uit.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Frank Boeijen is Op aanvraag. Deze gage voor het inhuren van Frank Boeijen is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Frank Boeijen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Frank Boeijen plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Frank Boeijen

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Frank Boeijen te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Frank Boeijen wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Frank Boeijen haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Frank Boeijen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Frank Boeijen boeken

Bent u benieuwd hoe u Frank Boeijen kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Frank Boeijen direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Frank Boeijen?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Frank Boeijen aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op