Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
exclusief
Vraag offerte aan

Frank Boeijen boeken?

Frank Boeijen BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Frank Boeijen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Frank Boeijen plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Frank Boeijen

Frank Boeijen was in de jaren 80 populair met de ‘Frank Boeijen Groep.’ Zijn werk kenmerkt zich door poëtische teksten en melodieuze muziek.

Hij groeide op in Nijmegen in een katholiek gezin met tien kinderen. Zijn jeugd stond thuis en op school al in het teken van muziek.

In 1979 richtte hij de Frank Boeijen Groep op waarmee hij elf albums uitbracht. In 1991 hief hij deze groep op en kwam zijn eerste soloalbum uit.

Bekijk optreden van Frank Boeijen

Vragen over het boeken van Frank Boeijen?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Frank Boeijen aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op