Eigenschappen

Prijs:
€ 2995
Tijdsduur:
1x30 + 1x40 + 1x50 minuten
Geluid:
Exclusief
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Fragment boeken?

Spectaculair en verrassend. Sinds jaar en dag is deze Engels-Nederlandse band een hit op vele festivals en in vele feesttenten. De humor en de interactie met het publiek maakt de band overal razend populair. Een flinke dosis energie en aanstekelijke covers in een eigenwijs Fragment-jasje. Bereidt je voor op het leukste en laat je door Fragment entertainen! 

Fragment slaat aan, dit blijkt onder andere uit het feit dat programmeurs deze band vaak opnieuw boeken. De band bestaat uit 2 Engelsen en een Nederlander. Dave Marriner (zanger/drummer/entertainer) en Jono Fosh (gitaar en zang) maken er samen met Jeroen ’t Gilde (basgitaar, toetsen en zang) altijd een onvergetelijke show van.


Gage inclusief techniek tot 800 personen € 3495

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Fragment is € 2995. Deze gage voor het inhuren van Fragment is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Fragment ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Fragment plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Fragment

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Fragment te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Fragment wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Fragment haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Fragment online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Fragment boeken

Bent u benieuwd hoe u Fragment kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Fragment direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Fragment?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Fragment aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op