Eigenschappen

Prijs:
€ 1195
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
exclusief
Vraag offerte aan

For Everly Brothers boeken?

De Everly Brothers (Don en Phil Everly) behoorden tot de meest succesvolle Amerikaanse artiesten. Hun hits zijn niet meer weg te denken uit onze muziekgeschiedenis.

Deze tribute act houdt de fantastische muziek van de Everly Brothers levend voor een nieuwe generatie met veel respect voor het origineel.

Harold Verwoert en Marcel Hufnagel zijn al van jongs af aan bekend met het repertoire. Zij hebben de handen ineengeslagen om een show vol herinneringen neer te zetten.

De ForEverly Brothers nemen u graag mee op een reis door alle hits die nog steeds op iedere gelegenheid een verrassende indruk achterlaten. Inmiddels zijn het graag geziene gasten in binnen- en buitenland.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van For Everly Brothers is € 1195. Deze gage voor het inhuren van For Everly Brothers is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van For Everly Brothers ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van For Everly Brothers plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van For Everly Brothers

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om For Everly Brothers te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u For Everly Brothers wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met For Everly Brothers haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u For Everly Brothers online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

For Everly Brothers boeken

Bent u benieuwd hoe u For Everly Brothers kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

For Everly Brothers direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van For Everly Brothers ?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte For Everly Brothers aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op