Eigenschappen

Prijs:
€ 1195
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
exclusief
Vraag offerte aan

For Everly Brothers boeken?

For Everly Brothers BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van For Everly Brothers ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van For Everly Brothers plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over For Everly Brothers

De Everly Brothers (Don en Phil Everly) behoorden tot de meest succesvolle Amerikaanse artiesten. Hun hits zijn niet meer weg te denken uit onze muziekgeschiedenis.

Deze tribute act houdt de fantastische muziek van de Everly Brothers levend voor een nieuwe generatie met veel respect voor het origineel.

Harold Verwoert en Marcel Hufnagel zijn al van jongs af aan bekend met het repertoire. Zij hebben de handen ineengeslagen om een show vol herinneringen neer te zetten.

De ForEverly Brothers nemen u graag mee op een reis door alle hits die nog steeds op iedere gelegenheid een verrassende indruk achterlaten. Inmiddels zijn het graag geziene gasten in binnen- en buitenland.

Bekijk optreden van For Everly Brothers

Vragen over het boeken van For Everly Brothers ?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte For Everly Brothers aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op