Eigenschappen

Prijs:
€ 650
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
In overleg
Vraag offerte aan

Floor Hansen boeken?

Floor is een breed onderlegde zangeres die met evenveel gemak een trouwceremonie als een spetterend avondfeest vocaal begeleidt. Ze werd geboren in Amsterdam, maar verhuisde op vierjarige leeftijd naar Nijmegen.

Haar hobby's zijn paardrijden en dansen. Toen ze dit op haar veertiende echter tijdelijk niet kon doen door een blessure, nam ze voor het eerst zanglessen. Hier zong ze vooral popliedjes in een klassiek jasje. Een grote verrassing was haar nieuwe passie niet.

Floor komt uit een muzikale familie en speelde al piano. In de jaren hierna trad ze steeds vaker op voor publiek. Ze studeerde aan de universiteit in Nijmegen en ging zingen in een band en als solozangeres.

Floor weet op ieder evenement de juiste sfeer te creëren met haar klassieke uitstraling en prachtige stem. Floor is ook te boeken als dj-act FloorJaxx of met de populaire coverband ‘Boomerang.’

Indicatie gage (vanaf) €650 

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Floor Hansen is € 650. Deze gage voor het inhuren van Floor Hansen is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Floor Hansen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Floor Hansen plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Floor Hansen

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Floor Hansen te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Floor Hansen wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Floor Hansen haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Floor Hansen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Floor Hansen boeken

Bent u benieuwd hoe u Floor Hansen kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Floor Hansen direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Floor Hansen?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Floor Hansen aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op