Eigenschappen

Prijs:
€ 13750
Tijdsduur:
1x 30 minuten
Geluid:
Exclusief
Vraag offerte aan

Flemming boeken?

Flemming speelde als kind al in grote musicalproducties zoals Ciske de Rat, Joseph en Kruimeltje. Van 2013 tot 2021 was hij leadzanger van de band ‘Baby Blue.’ In 2015 scoorde hij een hit met ‘Digital Age’ en een jaar later nam hij deel aan ‘Giels Talentenjacht.’

Flemming begon met het schrijven van Engelstalige teksten, maar later besloot hij om nummers in het Nederlands te gaan schrijven. Zijn nummer ‘Amsterdam’ werd in 2021 een grote hit.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Flemming is € 13750. Deze gage voor het inhuren van Flemming is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Flemming ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Flemming plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Flemming

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Flemming te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Flemming wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Flemming haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Flemming online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Flemming boeken

Bent u benieuwd hoe u Flemming kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Flemming direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Flemming?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Flemming aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op