Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
90 - 120 minuten
Geluid:
In overleg
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

FLEETWOOD MAC TRIBUTE BAND - MIRAGE boeken?

FLEETWOOD MAC TRIBUTE BAND - MIRAGE BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van FLEETWOOD MAC TRIBUTE BAND - MIRAGE ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van FLEETWOOD MAC TRIBUTE BAND - MIRAGE plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over FLEETWOOD MAC TRIBUTE BAND - MIRAGE

FLEETWOOD MAC TRIBUTE BAND: ULTIEM REPERTOIRE

De Tribute band Mirage bestaat uit vijf uitmuntende muzikanten, die uit liefde voor Fleetwood Mac de koppen bij elkaar gestoken hebben om de gouden hits van weleer nieuw leven in te blazen. De songs worden weergaloos vertolkt, onder andere door lead-zangeres Chaja van der Heide met de van Stevie Nicks zo kenmerkende sound in bijvoorbeeld nummers als ‘Dreams’, ‘Rhiannon’, ‘Gipsy’ of ‘Sarah’. 

Dit alles natuurlijk gehuld in de bekende, mysterieuze, zwierige kledij en kachelpijphoeden. Ook de van Christine Mc Vie bekende nummers ‘Songbird’ en ‘You Make Lovin' Fun’ worden fantastisch neergezet door toetseniste Louise van Sande Bakhuyzen. En natuurlijk passeren monumentale, emotioneel geladen nummers zoals ‘Tusk’, ‘Chain’,  ‘Don ’t Stop’ en ‘Go Your Own Way’ ook de revue, waarin topgitarist Dominik Sprenger een hoofdrol speelt.

Het geheel wordt bijeengehouden door een krachtige ritmesectie, gevormd door de spectaculaire ex-drummer van Wild Romance, Guzz Genser, en benjamin van de band; bassiste Joyce van der Hoorn. Naast het latere werk, zal natuurlijk ook de oude Fleetwood Mac zo nu en dan voorbijkomen met prachtnummers als ‘Oh Well’, 'Need Your Love So Bad' en ‘Albatros’.


MIRAGE: EEN SENSATIONELE SHOW!

De show kan ondersteund worden door een uitgekiend lichtplan, waarbij elk nummer binnen z’n eigen muzikale kleur visueel wordt versterkt en de enerzijds opzwepende en de anderzijds ingetogen nummers nog beter tot hun recht komen.

De uitstekende leadzang-kwaliteiten van ieder voor zich garanderen daarbij een afwisselend en sfeervol programma met de zo kenmerkende wonderschone samenzang van één van de meest muzikale popbands ooit. In deze topbezetting waant men zich terug in de tijd en klinkt Fleetwood Mac in de interpretatie van Mirage als nooit tevoren!

Bekijk optreden van FLEETWOOD MAC TRIBUTE BAND - MIRAGE

Vragen over het boeken van FLEETWOOD MAC TRIBUTE BAND - MIRAGE?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte FLEETWOOD MAC TRIBUTE BAND - MIRAGE aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op