Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
90 - 120 minuten
Geluid:
In overleg
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

FLEETWOOD MAC TRIBUTE BAND - MIRAGE boeken?

FLEETWOOD MAC TRIBUTE BAND: ULTIEM REPERTOIRE

De Tribute band Mirage bestaat uit vijf uitmuntende muzikanten, die uit liefde voor Fleetwood Mac de koppen bij elkaar gestoken hebben om de gouden hits van weleer nieuw leven in te blazen. De songs worden weergaloos vertolkt, onder andere door lead-zangeres Chaja van der Heide met de van Stevie Nicks zo kenmerkende sound in bijvoorbeeld nummers als ‘Dreams’, ‘Rhiannon’, ‘Gipsy’ of ‘Sarah’. 

Dit alles natuurlijk gehuld in de bekende, mysterieuze, zwierige kledij en kachelpijphoeden. Ook de van Christine Mc Vie bekende nummers ‘Songbird’ en ‘You Make Lovin' Fun’ worden fantastisch neergezet door toetseniste Louise van Sande Bakhuyzen. En natuurlijk passeren monumentale, emotioneel geladen nummers zoals ‘Tusk’, ‘Chain’,  ‘Don ’t Stop’ en ‘Go Your Own Way’ ook de revue, waarin topgitarist Dominik Sprenger een hoofdrol speelt.

Het geheel wordt bijeengehouden door een krachtige ritmesectie, gevormd door de spectaculaire ex-drummer van Wild Romance, Guzz Genser, en benjamin van de band; bassiste Joyce van der Hoorn. Naast het latere werk, zal natuurlijk ook de oude Fleetwood Mac zo nu en dan voorbijkomen met prachtnummers als ‘Oh Well’, 'Need Your Love So Bad' en ‘Albatros’.


MIRAGE: EEN SENSATIONELE SHOW!

De show kan ondersteund worden door een uitgekiend lichtplan, waarbij elk nummer binnen z’n eigen muzikale kleur visueel wordt versterkt en de enerzijds opzwepende en de anderzijds ingetogen nummers nog beter tot hun recht komen.

De uitstekende leadzang-kwaliteiten van ieder voor zich garanderen daarbij een afwisselend en sfeervol programma met de zo kenmerkende wonderschone samenzang van één van de meest muzikale popbands ooit. In deze topbezetting waant men zich terug in de tijd en klinkt Fleetwood Mac in de interpretatie van Mirage als nooit tevoren!

De prijs (richtprijs) voor het boeken van FLEETWOOD MAC TRIBUTE BAND - MIRAGE is Op aanvraag. Deze gage voor het inhuren van FLEETWOOD MAC TRIBUTE BAND - MIRAGE is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van FLEETWOOD MAC TRIBUTE BAND - MIRAGE ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van FLEETWOOD MAC TRIBUTE BAND - MIRAGE plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van FLEETWOOD MAC TRIBUTE BAND - MIRAGE

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om FLEETWOOD MAC TRIBUTE BAND - MIRAGE te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u FLEETWOOD MAC TRIBUTE BAND - MIRAGE wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met FLEETWOOD MAC TRIBUTE BAND - MIRAGE haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u FLEETWOOD MAC TRIBUTE BAND - MIRAGE online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

FLEETWOOD MAC TRIBUTE BAND - MIRAGE boeken

Bent u benieuwd hoe u FLEETWOOD MAC TRIBUTE BAND - MIRAGE kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

FLEETWOOD MAC TRIBUTE BAND - MIRAGE direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van FLEETWOOD MAC TRIBUTE BAND - MIRAGE?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte FLEETWOOD MAC TRIBUTE BAND - MIRAGE aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op