Eigenschappen

Prijs:
€ 2995
Tijdsduur:
120 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Ferry Maat boeken?

Ferry Maat is vooral bekend van de Soulshow. Voordat hij bij de radio begon studeerde hij als pianist aan het conservatorium. Hij speelde in verschillende bands en was opnametechnicus bij Veronica. In 1971 begon hij bij Radio Noordzee.

In 1974 kwam hij bij de TROS terecht. Hier presenteerde hij o.a. de Nederlandse Top 40, de Soulshow, de TROS Top 50 en de Hitparade. In 1988 stapte hij over naar Radio 10 waar hij programmadirecteur en dj werd.

Hij ging in 1992 naar 538 en in 2003 ging hij weer terug naar Veronica.

In 2011 was hij te horen op Sublime FM en daarna maakte hij in 2015 zijn eigen internetradiostation.

Ferry draait zijn Soul Show on Tour

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Ferry Maat is € 2995. Deze gage voor het inhuren van Ferry Maat is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Ferry Maat ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ferry Maat plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Ferry Maat

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ferry Maat te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ferry Maat wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Ferry Maat haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Ferry Maat online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ferry Maat boeken

Bent u benieuwd hoe u Ferry Maat kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Ferry Maat direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Ferry Maat?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Ferry Maat aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op