Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
120 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Ferry Maat boeken?

Ferry Maat BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Ferry Maat ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ferry Maat plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Ferry Maat

Ferry Maat is vooral bekend van de Soulshow. Voordat hij bij de radio begon studeerde hij als pianist aan het conservatorium. Hij speelde in verschillende bands en was opnametechnicus bij Veronica. In 1971 begon hij bij Radio Noordzee.

In 1974 kwam hij bij de TROS terecht. Hier presenteerde hij o.a. de Nederlandse Top 40, de Soulshow, de TROS Top 50 en de Hitparade. In 1988 stapte hij over naar Radio 10 waar hij programmadirecteur en dj werd.

Hij ging in 1992 naar 538 en in 2003 ging hij weer terug naar Veronica.

In 2011 was hij te horen op Sublime FM en daarna maakte hij in 2015 zijn eigen internetradiostation.

Ferry draait zijn Soul Show on Tour

Bekijk optreden van Ferry Maat

Vragen over het boeken van Ferry Maat?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Ferry Maat aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op