Eigenschappen

Prijs:
€ 495
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
In overleg
Vraag offerte aan

Ferry Gerats boeken?

Door zijn humor en 'verstandsverbijstering wekkende' mysteries is hij een van de meest gevraagde goochelaars van Nederland, want als goochelaar laat hij niet alleen iedereen met zijn 'Ferry Gerarts spectaculaire trucs' versteld staan maar wordt er ook heerlijk gelachen.

Ferry Gerats is de gentleman- goochelaar, die optreedt op personeelsfeesten, familie- en huwelijksfeesten, congressen, festivals voor pacifisten en soldaten, voor gelovigen en mensen die het wel geloven, gedetineerden en iedereen die vrij rond loopt.

Op beurzen is hij de goochelaar, die de bezoekers op een ludieke manier in contact brengt met de standbemanning van zijn opdrachtgever.

Weetjes:

-Al jarenlang de huis- goochelaar van Heineken.

-Al 30 jaar professioneel goochelaar.

-Hij is de goochelaar, die bij een optreden in de gevangenis te horen kreeg: “Jongen met jouw jatten en mijn brein kenne we goud verdienen.”

- Presentatie mogelijk in Nederlands, Duits en Engels.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Ferry Gerats is € 495. Deze gage voor het inhuren van Ferry Gerats is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Ferry Gerats ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ferry Gerats plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Ferry Gerats

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ferry Gerats te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ferry Gerats wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Ferry Gerats haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Ferry Gerats online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ferry Gerats boeken

Bent u benieuwd hoe u Ferry Gerats kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Ferry Gerats direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Ferry Gerats?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Ferry Gerats aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op