Eigenschappen

Prijs:
€ 495
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
In overleg
Vraag offerte aan

Ferry Gerats boeken?

Ferry Gerats BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Ferry Gerats ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ferry Gerats plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Ferry Gerats

Door zijn humor en 'verstandsverbijstering wekkende' mysteries is hij een van de meest gevraagde goochelaars van Nederland, want als goochelaar laat hij niet alleen iedereen met zijn 'Ferry Gerarts spectaculaire trucs' versteld staan maar wordt er ook heerlijk gelachen.

Ferry Gerats is de gentleman- goochelaar, die optreedt op personeelsfeesten, familie- en huwelijksfeesten, congressen, festivals voor pacifisten en soldaten, voor gelovigen en mensen die het wel geloven, gedetineerden en iedereen die vrij rond loopt.

Op beurzen is hij de goochelaar, die de bezoekers op een ludieke manier in contact brengt met de standbemanning van zijn opdrachtgever.

Weetjes:

-Al jarenlang de huis- goochelaar van Heineken.

-Al 30 jaar professioneel goochelaar.

-Hij is de goochelaar, die bij een optreden in de gevangenis te horen kreeg: “Jongen met jouw jatten en mijn brein kenne we goud verdienen.”

- Presentatie mogelijk in Nederlands, Duits en Engels.

Bekijk optreden van Ferry Gerats

Vragen over het boeken van Ferry Gerats?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Ferry Gerats aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op