Eigenschappen

Prijs:
€ 1995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Ferry Doedens boeken?

Ferry Doedens BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Ferry Doedens ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ferry Doedens plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Ferry Doedens

Ferry Doedens heeft geacteerd als Lucas Sanders in de serie ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ en als Danny Zuko in de musical ‘Grease.’ Hij is te boeken als zanger als tape-act en zingt eigen nummers en Nederlandstalige hits van o.a. Nielson en Blof.

Na de middelbare school studeerde hij kunst, theater en media waar hij lessen kreeg in zang, acteren en dans. Hij was ook de leadzanger van de coverband ‘Walrus Gumboots.’

Ook presenteerde hij verschillende programma’s, deed hij in 2014 mee aan ‘Expeditie Robinson’ en speelde hij in de musical ‘Wicked.’ 

Bekijk optreden van Ferry Doedens

Vragen over het boeken van Ferry Doedens?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Ferry Doedens aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op