Eigenschappen

Prijs:
€ 1995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Ferry Doedens boeken?

Ferry Doedens heeft geacteerd als Lucas Sanders in de serie ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ en als Danny Zuko in de musical ‘Grease.’ Hij is te boeken als zanger als tape-act en zingt eigen nummers en Nederlandstalige hits van o.a. Nielson en Blof.

Na de middelbare school studeerde hij kunst, theater en media waar hij lessen kreeg in zang, acteren en dans. Hij was ook de leadzanger van de coverband ‘Walrus Gumboots.’

Ook presenteerde hij verschillende programma’s, deed hij in 2014 mee aan ‘Expeditie Robinson’ en speelde hij in de musical ‘Wicked.’ 

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Ferry Doedens is € 1995. Deze gage voor het inhuren van Ferry Doedens is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Ferry Doedens ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ferry Doedens plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Ferry Doedens

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ferry Doedens te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ferry Doedens wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Ferry Doedens haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Ferry Doedens online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ferry Doedens boeken

Bent u benieuwd hoe u Ferry Doedens kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Ferry Doedens direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Ferry Doedens?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Ferry Doedens aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op