Eigenschappen

Prijs:
€ 3395
Tijdsduur:
3x60 minuten
Geluid:
Geluid tot 800 personen
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

FanTix boeken?

Deze band speelt met een flinke dosis energie zelfgemaakte medleys. Ze spelen verschillende soorten muziek: van meezingers tot dancemuziek, maar ook Disco, Rock, Nederlandstalig en Soul.

FANTIX bestaat uit een zanger, zangeres, gitarist, drummer en toetsenist. Ze spelen op verschillende
evenementen, van dorpskroeg tot festival.


Gages Fantix

3x 45 Inprikken € 3.395 

3x 45 geluid tot 1.000 pers. €3.595 

3x 45 geluid tot 1.000 pers. incl. LEDWALL € 4.995 


FANTIX wordt ook wel de gezelligste coverband van Nederland genoemd. Het enthousiasme van zanger én zangeres, samen met drie topmuzikanten, zorgt ervoor dat FANTIX iedere feesttent op zijn grondvesten doet schudden.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van FanTix is € 3395. Deze gage voor het inhuren van FanTix is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van FanTix ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van FanTix plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van FanTix

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om FanTix te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u FanTix wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met FanTix haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u FanTix online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

FanTix boeken

Bent u benieuwd hoe u FanTix kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

FanTix direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van FanTix?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte FanTix aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op