Eigenschappen

Prijs:
€ 1850
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
exclusief
Vraag offerte aan

Extince boeken?

Extince scoorde in 1995 de eerste Nederlandstalige hiphophit met het nummer ‘Spraakwater.’

Zijn muziek zit vol funkinvloeden en in zijn teksten laat hij zien veel gevoel voor humor te hebben. In 1998 kwam zijn debuutalbum uit en de singles ‘Viervoeters,’ ‘Kaal Of Kammen’ en ‘Zoete Inval’ werden hits.

Voor zijn albums werkte hij o.a. samen met Gers Pardoel, Ali B, Shirma Rouse en Keizer.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Extince is € 1850. Deze gage voor het inhuren van Extince is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Extince ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Extince plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Extince

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Extince te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Extince wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Extince haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Extince online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Extince boeken

Bent u benieuwd hoe u Extince kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Extince direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Extince?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Extince aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op