Eigenschappen

Prijs:
€ 1795
Tijdsduur:
150 minuten
Geluid:
exclusief
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Exile (Rolling Stones Tribute) boeken?

Je kent ze wellicht al van nationale televisie, en vooral van het SBS6 programma, The Tribute - Battle of The Bands: Exile!


Exile focust zich op de rauwe energie van The Rolling Stones uit de late jaren zestig en vroege jaren zeventig. Vooral omdat het deze periode in de rock-'n-roll geschiedenis was die de Stones onvergetelijk maakte.


Exile (basis in Rotterdam), werd opgericht in de zomer van 2019 en had een snelle start met optredens door heel Nederland, het VK, Duitsland en België en zag de agenda door de Corona-crisis weer langzaam leeglopen. 


Exile is een groep professionele muzikanten die al jaren samenwerken en elkaar hebben leren kennen tijdens het giggen met Herman Brood, Gruppo Sportivo, Normaal e.a. 


Deze keer besloot deze groep Rock ’n roll-verslaafden weer samen te komen, simpelweg vanwege hun liefde voor muziek van de Stones, zònder te proberen om een imitatie te zijn maar júist om de vibe van de Stones op hun best te pakken. 


Een 2,5 uur durende show, overladen met hits maar de ‘hidden gems’ en album-tracks worden zéker niet geschuwd! 


De prijs (richtprijs) voor het boeken van Exile (Rolling Stones Tribute) is € 1795. Deze gage voor het inhuren van Exile (Rolling Stones Tribute) is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Exile (Rolling Stones Tribute) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Exile (Rolling Stones Tribute) plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Exile (Rolling Stones Tribute)

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Exile (Rolling Stones Tribute) te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Exile (Rolling Stones Tribute) wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Exile (Rolling Stones Tribute) haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Exile (Rolling Stones Tribute) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Exile (Rolling Stones Tribute) boeken

Bent u benieuwd hoe u Exile (Rolling Stones Tribute) kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Exile (Rolling Stones Tribute) direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Exile (Rolling Stones Tribute)?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Exile (Rolling Stones Tribute) aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op