Eigenschappen

Prijs:
€ 1795
Tijdsduur:
150 minuten
Geluid:
exclusief
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Exile (Rolling Stones Tribute) boeken?

Exile (Rolling Stones Tribute) BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Exile (Rolling Stones Tribute) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Exile (Rolling Stones Tribute) plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Exile (Rolling Stones Tribute)

Je kent ze wellicht al van nationale televisie, en vooral van het SBS6 programma, The Tribute - Battle of The Bands: Exile!


Exile focust zich op de rauwe energie van The Rolling Stones uit de late jaren zestig en vroege jaren zeventig. Vooral omdat het deze periode in de rock-'n-roll geschiedenis was die de Stones onvergetelijk maakte.


Exile (basis in Rotterdam), werd opgericht in de zomer van 2019 en had een snelle start met optredens door heel Nederland, het VK, Duitsland en België en zag de agenda door de Corona-crisis weer langzaam leeglopen. 


Exile is een groep professionele muzikanten die al jaren samenwerken en elkaar hebben leren kennen tijdens het giggen met Herman Brood, Gruppo Sportivo, Normaal e.a. 


Deze keer besloot deze groep Rock ’n roll-verslaafden weer samen te komen, simpelweg vanwege hun liefde voor muziek van de Stones, zònder te proberen om een imitatie te zijn maar júist om de vibe van de Stones op hun best te pakken. 


Een 2,5 uur durende show, overladen met hits maar de ‘hidden gems’ en album-tracks worden zéker niet geschuwd! 


Bekijk optreden van Exile (Rolling Stones Tribute)

Vragen over het boeken van Exile (Rolling Stones Tribute)?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Exile (Rolling Stones Tribute) aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op