Eigenschappen

Prijs:
€ 3695
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Exclusive Strings boeken?

Exclusive Strings BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Exclusive Strings ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Exclusive Strings plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Exclusive Strings

Vier beeldmooie violistes met passie, uitstraling en veel power.  Geen Stradivarii, maar hightech strings.  Een eigentijdse sound met een mix van klassieke en popmuziek Exclusive Strings gebracht door geschoolde topmusici die op het podium een metamorfose ondergaan.

Deze exclusieve meidengroep bestaat uit de Spaanse Nancy Tormo, de Franse Blandine Moreau, de Bulgaarse Elena Lavrenov en de Belgische Larissa Lismont.  Achter de schermen wordt de groep bijgestaan door heel wat ronkende namen.

Dankzij hun 4 verschillende nationaliteiten is er een duidelijk thema dat als een rode draad doorheen hun showblok is geweven. Bovendien geven de solistes een woordje uitleg in hun moedertaal, al blijft de voertaal Engels. 

The Exclusive Strings musiceren volledig draadloos, wat de nodige interactie met het publiek garandeert.

Bekijk optreden van Exclusive Strings

Vragen over het boeken van Exclusive Strings?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Exclusive Strings aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op