Eigenschappen

Prijs:
€ 3695
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Exclusive Strings boeken?

Vier beeldmooie violistes met passie, uitstraling en veel power.  Geen Stradivarii, maar hightech strings.  Een eigentijdse sound met een mix van klassieke en popmuziek Exclusive Strings gebracht door geschoolde topmusici die op het podium een metamorfose ondergaan.

Deze exclusieve meidengroep bestaat uit de Spaanse Nancy Tormo, de Franse Blandine Moreau, de Bulgaarse Elena Lavrenov en de Belgische Larissa Lismont.  Achter de schermen wordt de groep bijgestaan door heel wat ronkende namen.

Dankzij hun 4 verschillende nationaliteiten is er een duidelijk thema dat als een rode draad doorheen hun showblok is geweven. Bovendien geven de solistes een woordje uitleg in hun moedertaal, al blijft de voertaal Engels. 

The Exclusive Strings musiceren volledig draadloos, wat de nodige interactie met het publiek garandeert.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Exclusive Strings is € 3695. Deze gage voor het inhuren van Exclusive Strings is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Exclusive Strings ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Exclusive Strings plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Exclusive Strings

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Exclusive Strings te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Exclusive Strings wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Exclusive Strings haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Exclusive Strings online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Exclusive Strings boeken

Bent u benieuwd hoe u Exclusive Strings kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Exclusive Strings direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Exclusive Strings?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Exclusive Strings aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op