Eigenschappen

Prijs:
€ 5500
Tijdsduur:
2x 60 minuten
Geluid:
Exclusief techniek
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Evergreen Top 2000 Live boeken?

Deze nieuwe sensatie uit Volendam brengt het beste repertoire van The Evergreen Top 1000 en de Top2000 tezamen in een wervelende show. 

The Beatles, The Rolling Stones, Abba, Neil Diamond, Frank Sinatra, Elvis of George Michael? Niets is dit gezelschap te gek. Maar ook Rob de Nijs, Andre Hazes, Ramses Shaffy, Wim Sonneveld of Boudewijn de Groot afgewisseld met Duitse klassiekers of de mooiste Franse Chansons. Roept U maar, want U vraagt, zij zingen het.

Dit collectief van Volendamse vocalisten heeft haar sporen al ruimschoots verdiend bij de theatertour met liveband van The Evergreen Top1000 of The Top2000 door heel Nederland en is nu ook te boeken als tape-act voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Geschikt voor elk Themafeest of bedrijfsfeest, waarbij specifieke wensen rechtstreeks met de artiesten zijn af te stemmen. Een nostalgische avond of een spetterende feest-set. Samen maken we een programma op uw wensen afgestemd!


Tape show 40 minuten €2.000
Live met band 2x 60 minuten €5.500

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Evergreen Top 2000 Live is € 5500. Deze gage voor het inhuren van Evergreen Top 2000 Live is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Evergreen Top 2000 Live ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Evergreen Top 2000 Live plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Evergreen Top 2000 Live

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Evergreen Top 2000 Live te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Evergreen Top 2000 Live wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Evergreen Top 2000 Live haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Evergreen Top 2000 Live online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Evergreen Top 2000 Live boeken

Bent u benieuwd hoe u Evergreen Top 2000 Live kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Evergreen Top 2000 Live direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Evergreen Top 2000 Live?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Evergreen Top 2000 Live aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op