Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
exclusief
Vraag offerte aan

Eva Simons boeken?

Eva Simons groeide op in Amsterdam en komt uit een muzikale familie.

In 2004 werd ze bekend door haar deelname aan het televisieprogramma Popstars. Hierdoor kwam ze in de meidengroep Raffish terecht. In 2009 betekende het nummer ‘Silly Boy’ haar solo doorbraak. Er volgden nog meer hits, waaronder ‘Police Man’ en ‘This Is Love.’

Simons was in 2016 en 2017 jurylid in het programma ‘Idols.’

Gage op aanvraag.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Eva Simons is Op aanvraag. Deze gage voor het inhuren van Eva Simons is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Eva Simons ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Eva Simons plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Eva Simons

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Eva Simons te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Eva Simons wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Eva Simons haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Eva Simons online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Eva Simons boeken

Bent u benieuwd hoe u Eva Simons kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Eva Simons direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Eva Simons?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Eva Simons aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op