Eigenschappen

Prijs:
€ 2975
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
tot 750 personen
Vraag offerte aan

Esmee Denters boeken?

Esmée Denters werd bekend door haar zangfilmpjes op YouTube. Ze woonde tot haar vijftiende in Westervoort (vlak bij Arnhem) en verhuisde daarna met haar moeder naar Oosterbeek.

In 2007 verscheen haar eerste single en in 2009 kwam haar debuutalbum uit. Ze deed in 2015 mee aan ‘The Voice UK.’

Denters heeft ook veel samengewerkt met andere artiesten, waaronder Justin Timberlake.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Esmee Denters is € 2975. Deze gage voor het inhuren van Esmee Denters is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Esmee Denters ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Esmee Denters plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Esmee Denters

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Esmee Denters te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Esmee Denters wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Esmee Denters haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Esmee Denters online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Esmee Denters boeken

Bent u benieuwd hoe u Esmee Denters kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Esmee Denters direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Esmee Denters?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Esmee Denters aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op