Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
30 - 60 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Erwin Nyhoff boeken?

Erwin was finalist bij het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland’ , waardoor hij bekendheid kreeg. Begin jaren 90 veroverde hij de Nederlandse poppodia met het nummer ‘You Still Think’ dat een enorme hit werd.

Nyhoff was de frontman van ‘The Prodigal Sons’ maar ging later als soloartiest verder. Hij speelt covers van The Beatles en The Rolling Stones, maar ook nieuwe nummers. Ooit trad hij op met Rolling Stones-gitarist Mick Taylor en schreef muziek met hem.

Erwin is ook regelmatig als zanger/gitarist te vinden in de landelijke theaters en poppodia in verschillende tributebands. Zoals in 'Cuby's Blues' met topgitarist Erwin Java en Sean Webster. Hiermee brengen zij een hommage aan Harry Muskee en zijn band Cuby & The Blizzards. 

Daarbij brengt Erwin een theaterprogramma met de liedjes van Neil Young en is hij in de theaters te vinden met de show 'Elvis, the Music'.

Kortom, een veelzijdige artiest!

Erwin is solo (akoestisch) of met band te boeken. Prijs op aanvraag.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Erwin Nyhoff is Op aanvraag. Deze gage voor het inhuren van Erwin Nyhoff is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Erwin Nyhoff ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Erwin Nyhoff plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Erwin Nyhoff

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Erwin Nyhoff te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Erwin Nyhoff wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Erwin Nyhoff haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Erwin Nyhoff online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Erwin Nyhoff boeken

Bent u benieuwd hoe u Erwin Nyhoff kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Erwin Nyhoff direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Erwin Nyhoff?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Erwin Nyhoff aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op