Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
30 - 60 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Erwin Nyhoff boeken?

Erwin Nyhoff BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Erwin Nyhoff ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Erwin Nyhoff plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Erwin Nyhoff

Erwin was finalist bij het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland’ , waardoor hij bekendheid kreeg. Begin jaren 90 veroverde hij de Nederlandse poppodia met het nummer ‘You Still Think’ dat een enorme hit werd.

Nyhoff was de frontman van ‘The Prodigal Sons’ maar ging later als soloartiest verder. Hij speelt covers van The Beatles en The Roling Stones, maar ook nieuwe nummers. Ooit trad hij op met Rolling Stones-gitarist Mick Taylor en schreef muziek met hem.

Bekijk optreden van Erwin Nyhoff

Vragen over het boeken van Erwin Nyhoff?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Erwin Nyhoff aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op