Eigenschappen

Prijs:
€ 2995
Tijdsduur:
120 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Erik de Zwart boeken?

Erik de Zwart BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Erik de Zwart ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Erik de Zwart plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Erik de Zwart

De Zwart werkte in 1978 bij Radio Unique. In 1979 ging hij naar Radio Caroline en keerde een paar maanden later weer terug bij Radio Unique. Daar werd hij opgemerkt door Veronica.

In de jaren 80 presenteerde hij voor Veronica en op Radio 3. In 1984 stapte hij over naar de Tros en in 1986 keerde hij weer terug naar Veronica. In 1992 ging hij naar Radio 538. In 2003 stapte hij over naar Talpa Radio  International. Hij presenteerde o.a. de Top 40.

In 2006 werd hij benoemd tot voorzitter van de Stichting Nederlandse Top 40. In 2008 richtte hij zijn eigen platenmaatschappij op en werd hij de stem van Radio Veronica.

Hij zat in 2010 in de jury van het televisieprogramma ‘My Name Is.’ Sinds 2006 is hij ook ondernemer/investeerder.

Erik draait als VJ Dance Classics & Nu

Bekijk optreden van Erik de Zwart

Vragen over het boeken van Erik de Zwart?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Erik de Zwart aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op