Eigenschappen

Prijs:
€ 2995
Tijdsduur:
120 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Erik de Zwart boeken?

De Zwart werkte in 1978 bij Radio Unique. In 1979 ging hij naar Radio Caroline en keerde een paar maanden later weer terug bij Radio Unique. Daar werd hij opgemerkt door Veronica.

In de jaren 80 presenteerde hij voor Veronica en op Radio 3. In 1984 stapte hij over naar de Tros en in 1986 keerde hij weer terug naar Veronica. In 1992 ging hij naar Radio 538. In 2003 stapte hij over naar Talpa Radio  International. Hij presenteerde o.a. de Top 40.

In 2006 werd hij benoemd tot voorzitter van de Stichting Nederlandse Top 40. In 2008 richtte hij zijn eigen platenmaatschappij op en werd hij de stem van Radio Veronica.

Hij zat in 2010 in de jury van het televisieprogramma ‘My Name Is.’ Sinds 2006 is hij ook ondernemer/investeerder.

Erik draait als VJ Dance Classics & Nu

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Erik de Zwart is € 2995. Deze gage voor het inhuren van Erik de Zwart is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Erik de Zwart ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Erik de Zwart plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Erik de Zwart

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Erik de Zwart te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Erik de Zwart wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Erik de Zwart haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Erik de Zwart online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Erik de Zwart boeken

Bent u benieuwd hoe u Erik de Zwart kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Erik de Zwart direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Erik de Zwart?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Erik de Zwart aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op