Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Erica Yong boeken?

Deze zangeres begon op haar vijftiende met haar zangcarrière. In 1984 bracht ze haar eerste single ‘My Heart Drums’ uit. Na de Havo studeerde ze lichte muziek aan het conservatorium.

In 1986 deed ze mee met de Soundmixshow. Het nummer ‘Got Me By The Heart’ werd in 1987 een grote hit.

Ze heeft jingles ingezongen voor verschillende radiozenders waaronder Q-Music en 3FM. In 2005 zong ze de titelsong in van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden.’

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Erica Yong is Op aanvraag. Deze gage voor het inhuren van Erica Yong is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Erica Yong ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Erica Yong plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Erica Yong

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Erica Yong te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Erica Yong wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Erica Yong haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Erica Yong online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Erica Yong boeken

Bent u benieuwd hoe u Erica Yong kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Erica Yong direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Erica Yong?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Erica Yong aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op