Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
1x 30 minuten
Geluid:
Exclusief
Vraag offerte aan

Emma May boeken?

Emma May wist als klein meisje al dat ze muziek wilde maken. De zangeres groeide op in Zoutelande. Muziek zat er bij Emma al vroeg in en vanaf haar achtste ging ze gitaar spelen. Eerst vooral oudere blues nummers. Door de jaren heen heeft ze ook veel covers gedaan. Op school zong ze vaak tijdens talentenshows en tijdens het 800-jarig bestaan van Middelburg mocht Emma optreden in de schouwburg.

In de loop der jaren ging ze zich steeds meer toeleggen op het schrijven van haar eigen muziek en op haar 18 E besloot ze om dit professioneel aan te pakken. Haar muziek valt in de categorie Nederlandstalige R&B. Inspiratiebronnen voor Emma zijn Amerikaanse R&B-zangeressen.

Gage n.n.b.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Emma May is Op aanvraag. Deze gage voor het inhuren van Emma May is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Emma May ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Emma May plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Emma May

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Emma May te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Emma May wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Emma May haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Emma May online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Emma May boeken

Bent u benieuwd hoe u Emma May kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Emma May direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Emma May?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Emma May aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op