Eigenschappen

Prijs:
€ 8500
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Emma Heesters boeken?

Emma is een gepassioneerde singer-songwriter en de meest gevolgde muziekYouTuber in Nederland. Ze begon haar carrière door het uploaden van covers op YouTube en had al snel veel volgers van over de hele wereld. In 2019 deed Emma mee aan ‘De Beste Zangers’ en het nummer ‘Pa Olvidarte’ werd een grote hit.

De carrière van de getalenteerde zangeres bracht haar al over heel de wereld. In het voorjaar van 2019 staat Emma in het voorprogramma van de Amerikaanse groep Boyce Avenue tijdens hun tournee door Europa.

Recentelijk heeft ze haar eerste contract getekend bij Universal’s Republic Records in New York en afgelopen jaar heeft ze samengewerkt in de studio met verschillende multi-platinum en Grammy Award winnende producers.

Ook heeft ze al shows mogen geven op gerenommeerde evenementen zoals Playlist Live, VidCon UK, VidCon USA en zelfs live op FOX TV.


Gage: De gage voor een optreden van Emma Heesters ligt tussen €8.500 en €12.500 exclusief techniek

Emma is ook te boeken met liveband, 1x 60 minuten, gage vanaf €12.500 exclusief techniek


De prijs (richtprijs) voor het boeken van Emma Heesters is € 8500. Deze gage voor het inhuren van Emma Heesters is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Emma Heesters ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Emma Heesters plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Emma Heesters

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Emma Heesters te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Emma Heesters wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Emma Heesters haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Emma Heesters online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Emma Heesters boeken

Bent u benieuwd hoe u Emma Heesters kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Emma Heesters direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Emma Heesters?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Emma Heesters aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op