Eigenschappen

Prijs:
€ 4000
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Emma Heesters boeken?

Emma Heesters BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Emma Heesters ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Emma Heesters plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Emma Heesters

Emma is een gepassioneerde singer-songwriter en de meest gevolgde muziekYouTuber in Nederland. Ze begon haar carrière door het uploaden van covers op YouTube en had al snel veel volgers van over de hele wereld. In 2019 deed Emma mee aan ‘De Beste Zangers’ en het nummer ‘Pa Olvidarte’ werd een grote hit.

De carrière van de getalenteerde zangeres bracht haar al over heel de wereld. In het voorjaar van 2019 staat Emma in het voorprogramma van de Amerikaanse groep Boyce Avenue tijdens hun tournee door Europa.

Recentelijk heeft ze haar eerste contract getekend bij Universal’s Republic Records in New York en afgelopen jaar heeft ze samengewerkt in de studio met verschillende multi-platinum en Grammy Award winnende producers.

Ook heeft ze al shows mogen geven op gerenommeerde evenementen zoals Playlist Live, VidCon UK, VidCon USA en zelfs live op FOX TV.

Bekijk optreden van Emma Heesters

Vragen over het boeken van Emma Heesters?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Emma Heesters aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op