Eigenschappen

Prijs:
€ 1195
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
tot 350 personen
Vraag offerte aan

Elvis Presley Tribute boeken?

Elvis Presley Tribute BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Elvis Presley Tribute ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Elvis Presley Tribute plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Elvis Presley Tribute

Kees Versluys deed in 1993 mee aan de Soundmixshow als Paul Anka. Tijdens de uitzending werd hij geraakt door een camerakraan waardoor zijn hoofd begon te bloeden, maar na een ingelaste reclame mocht hij zijn optreden zonder bebloed hoofd overdoen en werd derde. Nog steeds spelen deze tv-beelden bij velen tot de verbeelding.

Sinds de jaren ‘90 treedt hij op in Nederland (en Amerika!) met shows waarin hij een ode brengt aan Elvis. Kees is ‘by far’ de beste Elvis impersonator die ons land kent. Hij brengt met zijn show iedereen héél dicht bij Elvis.

Sinds 2018 reist hij ook rond met een compleet mobiel Elvis Museum. Tal van originele Elvis memorabilia worden dan tentoongesteld. 

De Nederlandse Elvis? Juist. Kees Versluys!

Bekijk optreden van Elvis Presley Tribute

Vragen over het boeken van Elvis Presley Tribute?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Elvis Presley Tribute aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op