Eigenschappen

Prijs:
€ 1195
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
tot 350 personen
Vraag offerte aan

Elvis Presley Tribute boeken?

Kees Versluys deed in 1993 mee aan de Soundmixshow als Paul Anka. Tijdens de uitzending werd hij geraakt door een camerakraan waardoor zijn hoofd begon te bloeden, maar na een ingelaste reclame mocht hij zijn optreden zonder bebloed hoofd overdoen en werd derde. Nog steeds spelen deze tv-beelden bij velen tot de verbeelding.

Sinds de jaren ‘90 treedt hij op in Nederland (en Amerika!) met shows waarin hij een ode brengt aan Elvis. Kees is ‘by far’ de beste Elvis impersonator die ons land kent. Hij brengt met zijn show iedereen héél dicht bij Elvis.

Sinds 2018 reist hij ook rond met een compleet mobiel Elvis Museum. Tal van originele Elvis memorabilia worden dan tentoongesteld. 

De Nederlandse Elvis? Juist. Kees Versluys!

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Elvis Presley Tribute is € 1195. Deze gage voor het inhuren van Elvis Presley Tribute is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Elvis Presley Tribute ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Elvis Presley Tribute plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Elvis Presley Tribute

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Elvis Presley Tribute te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Elvis Presley Tribute wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Elvis Presley Tribute haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Elvis Presley Tribute online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Elvis Presley Tribute boeken

Bent u benieuwd hoe u Elvis Presley Tribute kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Elvis Presley Tribute direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Elvis Presley Tribute?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Elvis Presley Tribute aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op