Eigenschappen

Prijs:
€ 2195
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Elske DeWall boeken?

Elske DeWall scoorde al in 2012 een hit met ‘This Game’ (de titelsong van de serie Moordvrouw) maar kreeg in 2017 landelijke bekendheid door haar rol van Maria in The Passion. Haar vertolking van het nummer ‘Heb Het Leven Lief’ van Liesbeth List werd zo goed ontvangen dat het op single werd uitgebracht.

Ze zong duetten met o.a. de 3J’s, Shirma Rouse en Lionel Richie. Ze heeft solo-albums uitgebracht en ze speelt ook gitaar, piano en saxofoon.

Tijdens een optreden speelt ze met of zonder band verschillend repertoire: nummers uit The Passion, eigen werk en covers van o.a. Beyonce, Prince, Pink en Sia. Sinds 2017 maakt ze ook deel uit van ‘The BlueBirds.’


Mogelijkheden:

  • Solo, akoestisch met gitaar (monitorset) € 2195
  • Trio, met pianist en gitarist, inclusief geluid tot 150 personen € 2995
  • Bandshow, monitorset, FOH en technicus OP AANVRAAG

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Elske DeWall is € 2195. Deze gage voor het inhuren van Elske DeWall is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Elske DeWall ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Elske DeWall plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Elske DeWall

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Elske DeWall te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Elske DeWall wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Elske DeWall haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Elske DeWall online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Elske DeWall boeken

Bent u benieuwd hoe u Elske DeWall kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Elske DeWall direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Elske DeWall?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Elske DeWall aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op