Eigenschappen

Prijs:
€ 1695
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Elske DeWall boeken?

Elske DeWall BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Elske DeWall ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Elske DeWall plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Elske DeWall

Elske DeWall scoorde al in 2012 een hit met ‘This Game’ (de titelsong van de serie Moordvrouw) maar kreeg in 2017 landelijke bekendheid door haar rol van Maria in The Passion. Haar vertolking van het nummer ‘Heb Het Leven Lief’ van Liesbeth List werd zo goed ontvangen dat het op single werd uitgebracht.

Ze zong duetten met o.a. de 3J’s, Shirma Rouse en Lionel Richie. Ze heeft solo-albums uitgebracht en ze speelt ook gitaar, piano en saxofoon.

Tijdens een optreden speelt ze met of zonder band verschillend repertoire: nummers uit The Passion, eigen werk en covers van o.a. Beyonce, Prince, Pink en Sia. Sinds 2017 maakt ze ook deel uit van ‘The BlueBirds.’


Mogelijkheden:

  • Solo, akoestisch met gitaar (monitorset) € 1695
  • Trio, met pianist en gitarist, inclusief geluid tot 150 personen € 2995
  • Bandshow, monitorset, FOH en technicus € 2995

Bekijk optreden van Elske DeWall

Vragen over het boeken van Elske DeWall?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Elske DeWall aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op