Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
In overleg
Vraag offerte aan

Eller van Buuren (zanger/gitarist) boeken?

Eller van Buuren heeft een indrukwekkende lijst van optredens Eller van Buuren achter zijn naam staan, met meerdere wereldtournee’s en 90% van alle grote en kleine zalen in Nederland.

Internationaal heeft hij met EDM (“electronic dance music”) gespeeld in uitverkochte zalen van Argentinië tot Australië, noord- en zuid Amerika, Europa, Afrika, China, Indonesië en ga zo maar door. In Nederland heeft hij gestaan in Ahoy’, de Amsterdam Arena, 3FM serious request (afsluiting), Hed Kandi en festivals als Mysteryland en Dance At The Park.

Maar daarmee is niet gezegd dat Eller de kleine zalen op optredens schuwt. Integendeel. “Het gaat om de vibe, niet om de aantallen”, zo zegt hij zelf.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Eller van Buuren (zanger/gitarist) is Op aanvraag. Deze gage voor het inhuren van Eller van Buuren (zanger/gitarist) is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Eller van Buuren (zanger/gitarist) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Eller van Buuren (zanger/gitarist) plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Eller van Buuren (zanger/gitarist)

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Eller van Buuren (zanger/gitarist) te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Eller van Buuren (zanger/gitarist) wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Eller van Buuren (zanger/gitarist) haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Eller van Buuren (zanger/gitarist) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Eller van Buuren (zanger/gitarist) boeken

Bent u benieuwd hoe u Eller van Buuren (zanger/gitarist) kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Eller van Buuren (zanger/gitarist) direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Eller van Buuren (zanger/gitarist)?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Eller van Buuren (zanger/gitarist) aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op