Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
In overleg
Vraag offerte aan

Eller van Buuren (zanger/gitarist) boeken?

Eller van Buuren (zanger/gitarist) BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Eller van Buuren (zanger/gitarist) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Eller van Buuren (zanger/gitarist) plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Eller van Buuren (zanger/gitarist)

Eller van Buuren heeft een indrukwekkende lijst van optredens Eller van Buuren achter zijn naam staan, met meerdere wereldtournee’s en 90% van alle grote en kleine zalen in Nederland.

Internationaal heeft hij met EDM (“electronic dance music”) gespeeld in uitverkochte zalen van Argentinië tot Australië, noord- en zuid Amerika, Europa, Afrika, China, Indonesië en ga zo maar door. In Nederland heeft hij gestaan in Ahoy’, de Amsterdam Arena, 3FM serious request (afsluiting), Hed Kandi en festivals als Mysteryland en Dance At The Park.

Maar daarmee is niet gezegd dat Eller de kleine zalen op optredens schuwt. Integendeel. “Het gaat om de vibe, niet om de aantallen”, zo zegt hij zelf.

Bekijk optreden van Eller van Buuren (zanger/gitarist)

Vragen over het boeken van Eller van Buuren (zanger/gitarist)?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Eller van Buuren (zanger/gitarist) aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op