Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
In overleg
Vraag offerte aan

Ellen ten Damme boeken?

Ellen ten Damme BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Ellen ten Damme ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ellen ten Damme plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Ellen ten Damme

Deze zangeres studeerde Nederlands en bezocht daarna een vooropleiding van het conservatorium en de Kleinkunstacademie. Ze consentreerde zich op piano spelen, maar ze speelt ook viool en gitaar.

In 2011 werd ze ambassadrice van het Wereld Natuur Fonds. Er is zelfs een trein naar haar vernoemd. Ze speelde ook in films, waaronder ‘De Tranen Van Maria Machita,’ ‘De Kleine Blonde Dood’ en ‘Volle Maan.’

Ook zong ze verschillende soundtracks van films in, heeft ze solo al veel albums uitgebracht en is ze ook zeer bekend in Duitsland dankzij rollen in films. In 2016 vertolkte ze de rol van Maria tijdens The Passion.

Bekijk optreden van Ellen ten Damme

Vragen over het boeken van Ellen ten Damme?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Ellen ten Damme aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op