Eigenschappen

Prijs:
€ 7500
Tijdsduur:
60-75 minuten
Geluid:
Exclusief
Vraag offerte aan

Ellen ten Damme boeken?

Deze zangeres studeerde Nederlands en bezocht daarna een vooropleiding van het conservatorium en de Kleinkunstacademie. Ze consentreerde zich op piano spelen, maar ze speelt ook viool en gitaar.

In 2011 werd ze ambassadrice van het Wereld Natuur Fonds. Er is zelfs een trein naar haar vernoemd. Ze speelde ook in films, waaronder ‘De Tranen Van Maria Machita,’ ‘De Kleine Blonde Dood’ en ‘Volle Maan.’

Ook zong ze verschillende soundtracks van films in, heeft ze solo al veel albums uitgebracht en is ze ook zeer bekend in Duitsland dankzij rollen in films. In 2016 vertolkte ze de rol van Maria tijdens The Passion.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Ellen ten Damme is € 7500. Deze gage voor het inhuren van Ellen ten Damme is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Ellen ten Damme ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ellen ten Damme plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Ellen ten Damme

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ellen ten Damme te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ellen ten Damme wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Ellen ten Damme haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Ellen ten Damme online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ellen ten Damme boeken

Bent u benieuwd hoe u Ellen ten Damme kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Ellen ten Damme direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Ellen ten Damme?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Ellen ten Damme aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op