Eigenschappen

Prijs:
€ 2475
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

EliZe boeken?

Deze zangeres is geboren in Utrecht en opgegroeid in Bussum. Van haar achtste tot en met haar vijftiende zong ze bij Kinderen Voor Kinderen. Elize deed mee aan musicaluitvoeringen van ‘Chicago’ en ‘Les Miserables’ en kreeg zanglessen.

In 2004 betekende haar debuutsingle ‘Shake’ haar grote doorbraak. Er volgden nog meer singles, waaronder ‘Automatic’ en ‘Into Your System.’ In 2006 kwam haar debuutalbum uit.

Elize presenteerde ook veel programma’s, waaronder ‘So You Think You Can Dance’ en de Kids Top 20. 

De prijs (richtprijs) voor het boeken van EliZe is € 2475. Deze gage voor het inhuren van EliZe is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van EliZe ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van EliZe plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van EliZe

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om EliZe te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u EliZe wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met EliZe haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u EliZe online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

EliZe boeken

Bent u benieuwd hoe u EliZe kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

EliZe direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van EliZe?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte EliZe aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op