Eigenschappen

Prijs:
€ 19250
Tijdsduur:
90 - 120 minuten
Geluid:
Monitorset / FOH
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Edwin Evers Band. boeken?

In 2002 richtte Edwin deze 13-koppige band op. Edwin begon als drummer en ging later ook zingen in de band. Het doel van de band is een 'feest der herkenning' te brengen. De band kan dan ook daadwerkelijk alles spelen.

Naast het optreden op evenementen en festivals speelt de band ook in theaters. De Edwin Evers band is/was ook de huisband van het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland.’

Edwin Evers had lange tijd zijn eigen ochtendshow op Radio 538: ‘Evers Staat Op', dat tot eind 2018 tot de meest populaire radioprogramma's behoorde. Maar liefst 4088 uitzendingen zijn er gemaakt. Vast onderdeel van het programma waren de vele 'stemmetjes' die Evers beheerst. Bekendste hiervan zijn de voetbalbroers Frank en Ronald de Boer en uiteraard Johan Cruijff. 

Of ‘The Voice Of Holland' nog terugkeert op de Nederlandse buis is onzeker.. vast staat dat de Edwin Evers band na 20 jaar nog steeds op volle toeren draait!

Prijsindicatie €19.250 ex/ex

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Edwin Evers Band. is € 19250. Deze gage voor het inhuren van Edwin Evers Band. is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Edwin Evers Band. ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Edwin Evers Band. plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Edwin Evers Band.

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Edwin Evers Band. te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Edwin Evers Band. wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Edwin Evers Band. haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Edwin Evers Band. online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Edwin Evers Band. boeken

Bent u benieuwd hoe u Edwin Evers Band. kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Edwin Evers Band. direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Edwin Evers Band.?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Edwin Evers Band. aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op