Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
90 - 120 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Edwin Evers Band. boeken?

Edwin Evers Band. BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Edwin Evers Band. ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Edwin Evers Band. plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Edwin Evers Band.

In 2002 richtte Edwin deze 13-koppige band op. Edwin begon als drummer en ging later ook zingen in de band. Het doel van de band is een 'feest der herkenning' te brengen. De band kan dan ook daadwerkelijk alles spelen.

Naast het optreden op evenementen en festivals speelt de band ook in theaters. De Edwin Evers band is/was ook de huisband van het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland.’

Edwin Evers had lange tijd zijn eigen ochtendshow op Radio 538: ‘Evers Staat Op', dat tot eind 2018 tot de meest populaire radioprogramma's behoorde. Maar liefst 4088 uitzendingen zijn er gemaakt. Vast onderdeel van het programma waren de vele 'stemmetjes' die Evers beheerst. Bekendste hiervan zijn de voetbalbroers Frank en Ronald de Boer en uiteraard Johan Cruijff. 

Of ‘The Voice Of Holland' nog terugkeert op de Nederlandse buis is onzeker.. vast staat dat de Edwin Evers band na 20 jaar nog steeds op volle toeren draait!

Prijsindicatie €19.250 ex/ex

Bekijk optreden van Edwin Evers Band.

Vragen over het boeken van Edwin Evers Band.?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Edwin Evers Band. aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op