Eigenschappen

Prijs:
€ 1475
Tijdsduur:
120 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Edwin Diergaarde boeken?

Edwin Diergaarde BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Edwin Diergaarde ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Edwin Diergaarde plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Edwin Diergaarde

Edwin heeft van 1998 tot 2015 als radio-dj gewerkt bij de TROS op NPO Radio 2 en 3FM en voorheen ook bij Radio Decibel. Hij presenteert sinds 2015 op Radio 10. Ook is zijn stem als voice-over te horen in o.a. ‘Ik Vertrek.’

Van 2001 tot 2009 was hij stationvoice van 3FM. Hij begon zijn loopbaan bij verschillende lokale radiostations waaronder Power FM tot hij in 1992 voor Veronica bij Radio 3 (tegenwoordig 3FM) ging werken.

Edwin draait Dance Classics, Top 40 en Top 100

Bekijk optreden van Edwin Diergaarde

Vragen over het boeken van Edwin Diergaarde?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Edwin Diergaarde aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op