Eigenschappen

Prijs:
€ 1475
Tijdsduur:
120 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Edwin Diergaarde boeken?

Edwin heeft van 1998 tot 2015 als radio-dj gewerkt bij de TROS op NPO Radio 2 en 3FM en voorheen ook bij Radio Decibel. Hij presenteert sinds 2015 op Radio 10. Ook is zijn stem als voice-over te horen in o.a. ‘Ik Vertrek.’

Van 2001 tot 2009 was hij stationvoice van 3FM. Hij begon zijn loopbaan bij verschillende lokale radiostations waaronder Power FM tot hij in 1992 voor Veronica bij Radio 3 (tegenwoordig 3FM) ging werken.

Edwin draait Dance Classics, Top 40 en Top 100

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Edwin Diergaarde is € 1475. Deze gage voor het inhuren van Edwin Diergaarde is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Edwin Diergaarde ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Edwin Diergaarde plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Edwin Diergaarde

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Edwin Diergaarde te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Edwin Diergaarde wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Edwin Diergaarde haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Edwin Diergaarde online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Edwin Diergaarde boeken

Bent u benieuwd hoe u Edwin Diergaarde kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Edwin Diergaarde direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Edwin Diergaarde?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Edwin Diergaarde aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op