Eigenschappen

Prijs:
€ 4475
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 250 personen
Vraag offerte aan

Edsilia Rombley boeken?

Edsilia Rombley BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Edsilia Rombley ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Edsilia Rombley plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Edsilia Rombley

Edsilia Rombley werd bekend door haar deelnames aan de Soundmixshow en het Eurovisie Songfestival. Ze is ook lid van de Ladies of Soul. Haar ouders hebben een Caribische achtergrond. Haar zangcarrière begon in 1995 met het oprichten van de groep ‘Dignity.’ In 1996 won ze de finale van de Soundmixshow.

Door het winnen van de Europese Soundmixshow in 1997 kreeg ze internationale bekendheid. In dat zelfde jaar kwam haar debuutsingle ‘Baby It’s You’ uit. In 1998 werd Rombley vierde op het Eurovisie Songfestival met het nummer ‘Hemel En Aarde’ dat in Nederland een grote hit werd.

Ook ‘What Have You Done To Me’ werd een hit. In 2007 mocht ze Nederland nogmaals vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival met het nummer ‘Nooit Meer ‘Zonder Jou’ dat voor haar deelname werd vertaald in het Engels. Dit nummer werd ook een hit.

Na haar deelname aan het songfestival heeft ze zich bezig gehouden met verschillende projecten. Zo presenteerde ze het eerste seizoen van ‘De Beste Zangers.’ In 2014 deed zij hier zelf aan mee. Ze deed in 2017 mee aan ‘Dance Dance Dance.’

In 2019 mocht ze de rol van Maria vertolken tijdens The Passion.

Bekijk optreden van Edsilia Rombley

Vragen over het boeken van Edsilia Rombley?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Edsilia Rombley aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op