Eigenschappen

Prijs:
€ 8995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 250 personen
Vraag offerte aan

Edsilia Rombley boeken?

Edsilia Rombley werd bekend door haar deelnames aan de Soundmixshow en het Eurovisie Songfestival. Ze is ook lid van de Ladies of Soul. Haar ouders hebben een Caribische achtergrond. Haar zangcarrière begon in 1995 met het oprichten van de groep ‘Dignity.’ In 1996 won ze de finale van de Soundmixshow.

Door het winnen van de Europese Soundmixshow in 1997 kreeg ze internationale bekendheid. In dat zelfde jaar kwam haar debuutsingle ‘Baby It’s You’ uit. In 1998 werd Rombley vierde op het Eurovisie Songfestival met het nummer ‘Hemel En Aarde’ dat in Nederland een grote hit werd.

Ook ‘What Have You Done To Me’ werd een hit. In 2007 mocht ze Nederland nogmaals vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival met het nummer ‘Nooit Meer ‘Zonder Jou’ dat voor haar deelname werd vertaald in het Engels. Dit nummer werd ook een hit.

Na haar deelname aan het songfestival heeft ze zich bezig gehouden met verschillende projecten. Zo presenteerde ze het eerste seizoen van ‘De Beste Zangers.’ In 2014 deed zij hier zelf aan mee. Ze deed in 2017 mee aan ‘Dance Dance Dance.’

In 2019 mocht ze de rol van Maria vertolken tijdens The Passion.

Moments to Remember (2024)

Met haar geweldige stem en een all female live band laat Edsilia Rombley je genieten van een energieke show met oa haar songfestivalhits en veel klassiekers. Deze topact vol girlpower is geschikt voor bedrijfsfeesten, evenementen en festivals. Gage op aanvraag.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Edsilia Rombley is € 8995. Deze gage voor het inhuren van Edsilia Rombley is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Edsilia Rombley ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Edsilia Rombley plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Edsilia Rombley

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Edsilia Rombley te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Edsilia Rombley wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Edsilia Rombley haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Edsilia Rombley online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Edsilia Rombley boeken

Bent u benieuwd hoe u Edsilia Rombley kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Edsilia Rombley direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Edsilia Rombley?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Edsilia Rombley aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op