Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
2x20 minuten
Geluid:
N.v.t.
Vraag offerte aan

Dweilorkest Kleintje Pils boeken?

Deze uit vijftien personen bestaande groep heeft, sinds de oprichting in 1975, in binnen- en buitenland een reputatie opgebouwd die garant staat voor Hollandse kwaliteit.

Door de creatieve en degelijke benadering, maar ook door een grote verscheidenheid in repertoirekeuze, weet Kleintje Pils met veel enthousiasme het publiek voor zich te winnen. Van Verdi tot pop, van jazz tot hoempa, van Strauss tot house, het kan allemaal bij deze veelzijdige feestband.

Dit dweilorkest is in staat op een snelle en doeltreffende wijze in te spelen op situaties ter plaatse van het optreden.

Kortom Kleintje Pils is altijd feest!


De prijs (richtprijs) voor het boeken van Dweilorkest Kleintje Pils is Op aanvraag. Deze gage voor het inhuren van Dweilorkest Kleintje Pils is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Dweilorkest Kleintje Pils ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dweilorkest Kleintje Pils plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Dweilorkest Kleintje Pils

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dweilorkest Kleintje Pils te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dweilorkest Kleintje Pils wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Dweilorkest Kleintje Pils haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Dweilorkest Kleintje Pils online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dweilorkest Kleintje Pils boeken

Bent u benieuwd hoe u Dweilorkest Kleintje Pils kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Dweilorkest Kleintje Pils direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Dweilorkest Kleintje Pils?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Dweilorkest Kleintje Pils aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op