Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
2x20 minuten
Geluid:
N.v.t.
Vraag offerte aan

Dweilorkest Kleintje Pils boeken?

Dweilorkest Kleintje Pils BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Dweilorkest Kleintje Pils ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dweilorkest Kleintje Pils plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Dweilorkest Kleintje Pils

Deze uit vijftien personen bestaande groep heeft, sinds de oprichting in 1975, in binnen- en buitenland een reputatie opgebouwd die garant staat voor Hollandse kwaliteit.

Door de creatieve en degelijke benadering, maar ook door een grote verscheidenheid in repertoirekeuze, weet Kleintje Pils met veel enthousiasme het publiek voor zich te winnen. Van Verdi tot pop, van jazz tot hoempa, van Strauss tot house, het kan allemaal bij deze veelzijdige feestband.

Dit dweilorkest is in staat op een snelle en doeltreffende wijze in te spelen op situaties ter plaatse van het optreden.

Kortom Kleintje Pils is altijd feest!


Bekijk optreden van Dweilorkest Kleintje Pils

Vragen over het boeken van Dweilorkest Kleintje Pils?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Dweilorkest Kleintje Pils aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op