Eigenschappen

Prijs:
€ 575
Tijdsduur:
120 minuten
Geluid:
N.v.t.
Vraag offerte aan

Dwaze kok boeken?

Dwaze kok BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Dwaze kok ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dwaze kok plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Dwaze kok

Een echte ‘smaakmaker’ is de Dwaze Kok die Jasper Oberon gestalte geeft en met veel nieuwsgierigheid de keuken uit komt om uw gasten te bevragen over zijn geweldige diner. Op humorvolle wijze benadrukt hij zijn unieke bereidingsmethoden.

Wil iedereen dat wel horen? Al die muizenissen? Zijn liefde voor het vak is zo vurig dat er zelfs grote vlammen uit het kookboek van deze topkok schieten. Graag laat hij u zijn verfrissende bananentruc zien, die naar meer smaakt.

Zijn demonstratie ‘Hoe slacht je een kip… met gevoel’ is hilarisch en een magisch kunststukje waar de gasten zeker niet over uitgepraat raken. Het buffet was nog nooit zo bont met deze Sterrenkok zonder diploma, maar met veel gepeperde humor.

  • Smaakmaker bij buffet en diner.
  • Perfect voor aankondigen buffet of dessert.
  • Vrolijke Magische Act centraal of aan tafel.

Vragen over het boeken van Dwaze kok?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Dwaze kok aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op