Eigenschappen

Prijs:
€ 575
Tijdsduur:
120 minuten
Geluid:
N.v.t.
Vraag offerte aan

Dwaze kok boeken?

Een echte ‘smaakmaker’ is de Dwaze Kok die Jasper Oberon gestalte geeft en met veel nieuwsgierigheid de keuken uit komt om uw gasten te bevragen over zijn geweldige diner. Op humorvolle wijze benadrukt hij zijn unieke bereidingsmethoden.

Wil iedereen dat wel horen? Al die muizenissen? Zijn liefde voor het vak is zo vurig dat er zelfs grote vlammen uit het kookboek van deze topkok schieten. Graag laat hij u zijn verfrissende bananentruc zien, die naar meer smaakt.

Zijn demonstratie ‘Hoe slacht je een kip… met gevoel’ is hilarisch en een magisch kunststukje waar de gasten zeker niet over uitgepraat raken. Het buffet was nog nooit zo bont met deze Sterrenkok zonder diploma, maar met veel gepeperde humor.

  • Smaakmaker bij buffet en diner.
  • Perfect voor aankondigen buffet of dessert.
  • Vrolijke Magische Act centraal of aan tafel.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Dwaze kok is € 575. Deze gage voor het inhuren van Dwaze kok is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Dwaze kok ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dwaze kok plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dwaze kok te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dwaze kok wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Dwaze kok haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Dwaze kok online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dwaze kok boeken

Bent u benieuwd hoe u Dwaze kok kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Dwaze kok direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Dwaze kok?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Dwaze kok aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op