Eigenschappen

Prijs:
€ 1750
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
tot 300 personen
Vraag offerte aan

Dutch Joe Cocker boeken?

Dutch Joe Cocker BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Dutch Joe Cocker ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dutch Joe Cocker plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Dutch Joe Cocker

Cees Geluk raakte na het zien van Joe Cocker in de ban van deze topartiest. Hij volgde zijn carrière en al snel creëerde hij zijn eigen imitatie. Eerst playback, maar al snel live. Hij verrast het publiek met zijn weergave van de persoonlijkheid, muzikaliteit en de presentatie van zijn idool.

Ook uiterlijk lijkt Cees sterk op Joe Cocker. Kees is een graag geziene gast op verschillende evenementen, maar ook in theaters, zalen en kroegen.

Als Cees het podium opkomt, zul je verstelt staan van de gelijkenis en de perfecte sound en performance van deze getalenteerde zanger. De act is ook uit te breiden met zangeressen.

Bekijk optreden van Dutch Joe Cocker

Vragen over het boeken van Dutch Joe Cocker?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Dutch Joe Cocker aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op