Eigenschappen

Prijs:
€ 1750
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
tot 300 personen
Vraag offerte aan

Dutch Joe Cocker boeken?

Cees Geluk raakte na het zien van Joe Cocker in de ban van deze topartiest. Hij volgde zijn carrière en al snel creëerde hij zijn eigen imitatie. Eerst playback, maar al snel live. Hij verrast het publiek met zijn weergave van de persoonlijkheid, muzikaliteit en de presentatie van zijn idool.

Ook uiterlijk lijkt Cees sterk op Joe Cocker. Kees is een graag geziene gast op verschillende evenementen, maar ook in theaters, zalen en kroegen.

Als Cees het podium opkomt, zul je verstelt staan van de gelijkenis en de perfecte sound en performance van deze getalenteerde zanger. De act is ook uit te breiden met zangeressen.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Dutch Joe Cocker is € 1750. Deze gage voor het inhuren van Dutch Joe Cocker is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Dutch Joe Cocker ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dutch Joe Cocker plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Dutch Joe Cocker

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dutch Joe Cocker te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dutch Joe Cocker wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Dutch Joe Cocker haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Dutch Joe Cocker online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dutch Joe Cocker boeken

Bent u benieuwd hoe u Dutch Joe Cocker kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Dutch Joe Cocker direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Dutch Joe Cocker?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Dutch Joe Cocker aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op