Eigenschappen

Prijs:
€ 1350
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
tot 1250 personen
Vraag offerte aan

Dutch Diana Ross boeken?

Deze kloon van Diana Ross is entertainment van de bovenste plank. Ze maakte veel indruk als finalist van de Travestie Show waardoor ze bekend werd in Nederland en o.a. België en Duitsland.

Inmiddels heeft ze opgetreden in voorprogramma’s van veel bekende artiesten en op vele bedrijf,- en personeelsfeesten.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Dutch Diana Ross is € 1350. Deze gage voor het inhuren van Dutch Diana Ross is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Dutch Diana Ross ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dutch Diana Ross plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Dutch Diana Ross

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dutch Diana Ross te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dutch Diana Ross wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Dutch Diana Ross haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Dutch Diana Ross online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dutch Diana Ross boeken

Bent u benieuwd hoe u Dutch Diana Ross kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Dutch Diana Ross direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Dutch Diana Ross?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Dutch Diana Ross aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op