Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
In overleg
Vraag offerte aan

Dubent boeken?

Dubent BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Dubent ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dubent plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Dubent

Waar Dùbent komt, is het feest. Deze jonge club bruist van de energie en brengt dat ook over op het publiek. Het maakt niet uit of Dùbent voor een klein of groot publiek staat, feest met het publiek staat boven aan het lijstje!

Het gevarieerde repertoire draagt hier zeker aan bij. Met nummers als ’Hey Jude’, ’Het dondert en ’t bliksemt’ en ‘Zij gelooft in mij’,  brengt Dùbent op iedere locatie en elk evenement de juiste sfeer. Of het nu 4000 man op het grootste carnavalsfeest in Brabant is, 200 mensen op een bedrijfsfeest of 500 supporters bij een sportevenement, overal gaan de voetjes van de vloer, wordt uit volle borst meegezongen en maakt Dùbent er een feestje van!

Creativiteit, professionaliteit, kwaliteit, eigen arrangementen, lef, toffe kleding en plezier dragen allemaal bij aan onze unieke uitstraling. Maar wilt u de Dùbent-beleving ècht meemaken, voelen en van genieten, dan raden wij u aan om een keer een optreden bij te wonen bij u in de buurt.

Bekijk optreden van Dubent

Vragen over het boeken van Dubent?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Dubent aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op