Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
In overleg
Vraag offerte aan

Dubent boeken?

Waar Dùbent komt, is het feest. Deze jonge club bruist van de energie en brengt dat ook over op het publiek. Het maakt niet uit of Dùbent voor een klein of groot publiek staat, feest met het publiek staat boven aan het lijstje!

Het gevarieerde repertoire draagt hier zeker aan bij. Met nummers als ’Hey Jude’, ’Het dondert en ’t bliksemt’ en ‘Zij gelooft in mij’,  brengt Dùbent op iedere locatie en elk evenement de juiste sfeer. Of het nu 4000 man op het grootste carnavalsfeest in Brabant is, 200 mensen op een bedrijfsfeest of 500 supporters bij een sportevenement, overal gaan de voetjes van de vloer, wordt uit volle borst meegezongen en maakt Dùbent er een feestje van!

Creativiteit, professionaliteit, kwaliteit, eigen arrangementen, lef, toffe kleding en plezier dragen allemaal bij aan onze unieke uitstraling. Maar wilt u de Dùbent-beleving ècht meemaken, voelen en van genieten, dan raden wij u aan om een keer een optreden bij te wonen bij u in de buurt.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Dubent is Op aanvraag. Deze gage voor het inhuren van Dubent is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Dubent ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dubent plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Dubent

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dubent te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dubent wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Dubent haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Dubent online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dubent boeken

Bent u benieuwd hoe u Dubent kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Dubent direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Dubent?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Dubent aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op