Eigenschappen

Prijs:
€ 3950
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 250 personen
Vraag offerte aan

Dries Roelvink boeken?

Deze zanger groeide op in de Jordaan (Amsterdam). Doordat zijn moeder veel platen maakte kreeg hij veel mee van de traditie van het Jordaanlied. Voordat hij ging zingen speelde hij drie jaar in het tweede elftal van FC Amsterdam.

In 1985 won hij een talentenjacht en stortte zich op het zingen, wat hem twee jaar later een platencontract opleverde. IN 2005 kreeg hij zijn eigen realityserie.

In 2007 was hij te zien in een reclame van de ANWB waarin hij een gele zwembroek droeg. Zijn nummer ‘Ik Kom Eraan’ uit 2007 werd zijn eerste hit.

In 2015 was Dries samen met zijn familie te zien in de televisieserie ‘De Roelvinkjes’ die verschillende vervolgen kreeg.

In 2018 kreeg hij een dagelijkse radiocolumn in het programma ‘1 Op 1’ waarin hij mag reageren op het thema dat die uitzending centraal staat.


De prijs (richtprijs) voor het boeken van Dries Roelvink is € 3950. Deze gage voor het inhuren van Dries Roelvink is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Dries Roelvink ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dries Roelvink plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Dries Roelvink

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dries Roelvink te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dries Roelvink wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Dries Roelvink haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Dries Roelvink online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dries Roelvink boeken

Bent u benieuwd hoe u Dries Roelvink kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Dries Roelvink direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Dries Roelvink?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Dries Roelvink aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op