Eigenschappen

Prijs:
€ 1775
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 200 personen
Vraag offerte aan

Dries Roelvink boeken?

Dries Roelvink BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Dries Roelvink ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dries Roelvink plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Dries Roelvink

Deze zanger groeide op in de Jordaan (Amsterdam). Doordat zijn moeder veel platen maakte kreeg hij veel mee van de traditie van het Jordaanlied. Voordat hij ging zingen speelde hij drie jaar in het tweede elftal van FC Amsterdam.

In 1985 won hij een talentenjacht en stortte zich op het zingen, wat hem twee jaar later een platencontract opleverde. IN 2005 kreeg hij zijn eigen realityserie.

In 2007 was hij te zien in een reclame van de ANWB waarin hij een gele zwembroek droeg. Zijn nummer ‘Ik Kom Eraan’ uit 2007 werd zijn eerste hit.

In 2015 was Dries samen met zijn familie te zien in de televisieserie ‘De Roelvinkjes’ die verschillende vervolgen kreeg.

In 2018 kreeg hij een dagelijkse radiocolumn in het programma ‘1 Op 1’ waarin hij mag reageren op het thema dat die uitzending centraal staat.

Gages Dries Roelvink:
< 150 personen €1775
> 150 personen € 2475


Bekijk optreden van Dries Roelvink

Vragen over het boeken van Dries Roelvink?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Dries Roelvink aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op